Life

Culiță Sterp, eliminat de la Survivor România? Ce spune mama lui: „Sunt îngrijorată!”

22.04.2021 | 15:56
Culita Sterp eliminat de la Survivor Romania Ce spune mama lui Sunt ingrijorata
ADVERTISEMENT

Emoții mari pentru telespectatorii show-ului „Survivor România”, după ce au văzut că în această seară cineva va fi eliminat din competiție, cei vizați fiind Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă. Mama cântărețului și Vera Miron, Războinica eliminată în ultima ediție, și-au spus părerea despre acest subiect. 

Mama Geta speră ca fiul ei să nu se întoarcă acasă, chiar dacă îi este dor de el, pentru că speră ca acesta să revină în România și cu trofeul, atunci când se va naște băiatul lui. Nimeni nu știe ce greșeli ar fi putut face cei doi concurenți încât să fie eliminați.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a invocat un Consiliu de urgență, dar nu există niciun indiciu cu privire la eliminarea din această seară. Fanii și-au împărtășit teoriie pe rețelele de socializare, însă emoția este mare.

Culiță Sterp, eliminat de la Survivor România? Ce spune mama lui: „Sunt îngrijorată!”

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă sunt în pericol de a fi eliminați din reality show-ul de la Kanal D, iar mama artistului și-a exprimat părerea despre ce s-ar putea întâmpla în episodul din această seară. Aceata speră ca fiul ei să mai rămână în competiție, chiar dacă i-ar plăcea ca el să fie acasă de Paște.

ADVERTISEMENT

În plus, femeia este îngrijorată după ce l-a văzut pe Culiță Sterp rătăcit prin junglă și nu înțelege cum de asta ar putea fi o încălcare gravă a regulamentului competiției.

„Sunt un pic îngrijorată de când l-am văzut prin junglă, mă rog să vină sănătos acasă. Eu nu cred că vine în seara asta acasă. Sufletul meu de mamă spune că o să fie finalist și că o să aducă trofeul la băiatul lui. 

ADVERTISEMENT

(…) Chiar mi-ar fi de mare ajutor (n.r. să vină Culiță acasă de Paște), dar eu îmi doresc să rămână acolo. Dacă s-a rătăcit proin junglă e așa o greșeală majoră? Cât e de mare junga aia putea să se rătăcească și o săptămână!”, a declarat mama Geta la „Teo Show” de la Kanal D.

Vera Miron și mama Geta
Vera Miron și mama Geta la Teo Show. Sursa foto: captură Kanal D

Vera Miron: „Mă așteptam să fie probleme din cauza plecării mele”

Vera Miron, care a fost eliminată de la „Survivor România” în ediția de duminică seară, în urma nominalizării lui Albert, a spus că singura teorie la care se poate gândi este faptul că cei doi concurenți ar fi putut mânca ceva din alte surse decât cele permise, adică recompensele sau cocosul, așa cum a făcut Zanni cu pachetul de biscuiți.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a făcut parte din echipa albastră, fosta concurentă speră că nici Faimoșilor nu le dorește o eliminare și că Zanni a făcut o mare greșeală și nu a fost pedepsit. Bruneta știe că există anumite reguli pe contract care pot aduce eliminarea dacă nu sunt respectate, dar nu știe exact despre ce este vorba.

„Nu știu să-ți zic exact ce se va întâmpla, sunt și eu foarte curioasă de consiliul de diseară. Sper să nu fie nimeni din echipa Războincicilor, dar sper să nu fie nici din echipa Faimoșilor. Probabil că au mâncat, nu pot să-mi dau cu părerea. Probabil au luat ceva de mâncare și au fost văzuți și ăsta ar fi motivul.

(…) Și Zanni a făcut o greșeală destul de majoră. Din câte am auzit, Zanni a fost iertat și sper să fie și Culiță și Sebi iertați. Există și o regulă care te-ar putea elimina, există pe contract”, a spus aceasta.

Întrebată ce crede despre tensiunile dintre foștii ei colegi, Sorin Pușcașu și Albert Oprea, Vera spune că se aștepta să apară probleme după ce a fost eliminată: „Mă așteptam să fie probleme din cauza plecării mele.”

Mulți dintre fanii show-ului sunt convinși că Jador este cel care se va întoarce în România, după ce săptămâna trecută nu a fost prezent nici pe traseu, dar nici pe banca Faimoșilor, fiind sub supravegherea medicului pentru investigații suplimentare.

Manelistul s-a accidentat la picior la începutul lunii martie, însă i-a fost permis să se întoarcă după trei săptămâni și să participe la probe alături de colegii lui. Cu toate acestea, absența lui din ultimele jocuri reprezintă un motiv de îngrijorare.

ADVERTISEMENT