Life

Culiță Sterp, făcut praf de Cătălin Cazacu și de Andrei Ștefănescu după ce a făcut accident, beat: „Ți se pare că tu ești Dumnezeu”

După ce a provocat un accident rutier, fiind băut, și a părăsit locul faptei, Culiță Sterp a fost pus la zid de Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu.
18.11.2022 | 13:16
Culita Sterp facut praf de Catalin Cazacu si de Andrei Stefanescu dupa ce a facut accident beat Ti se pare ca tu esti Dumnezeu
Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp se află acum în mijlocul unui scandal de proporții. Cântărețul a provocat zilele trecute un accident rutier și apoi a fugit de la locul faptei. Mai mult, el avea și o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a ales cu dosar penal. În emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu au comentat incidentul.

Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu după ce a condus băut și a făcut accident

Culiță Sterp trece acum prin una dintre cele mai grele perioade din viața. În urmă cu două zile, artistul a provocat un accident rutier grav în Cluj-Napoca. El a refuzat să oprească la un control de rutină al Poliției, a trecut pe roșu și a lovit o altă mașină, fugind apoi de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a ieșit la iveală faptul că solistul avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și conducere sub influențat alcoolului, fiind arestat pentru 24 de ore.

Acțiunile lui Culiță Sterp nu au rămas fără reacție în spațiul public. Incidentul a fost comentat și în emisiunea Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars, iar Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu nu l-au menajat deloc pe cântăreț.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cătălin Cazacu a afirmat că singurul responsabil de ceea ce s-a întâmplat este chiar Culiță Sterp și nu era obligația nimănui să-i ia cheile mașinii sau să-l împiedice să conducă.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu la Antena Stars. 

Andrei Ștefănescu consideră că succesul i-a luat mințile lui Culiță Sterp

Pe de altă parte, Andrei Ștefănescu este de părere că succesul i-a cam luat mințile lui Culiță Sterp și că acesta este vizibil schimbat față de începuturile sale în showbiz. Recent, artistul a mai fost implicat într-un scandal la Madrid, după ce aflat la un eveniment, a plecat în pauză să cânte la un alt botez.

ADVERTISEMENT

„Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.

Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT