Life

Culiță Sterp, făcut praf după ce a făcut accident drogat și a fugit: “Tu ar trebui să intri în pământ, Culiță”

Culiță Sterp, făcut praf după ce a făcut accident drogat și a fugit. Un polițist spune că acesta ar trebui să îi fie rușine cu ce a făcut.
26.11.2022 | 09:37
Culita Sterp facut praf dupa ce a facut accident drogat si a fugit Tu ar trebui sa intri in pamant Culita
Culiță Sterp, făcut praf după ce a făcut accident drogat și a fugit. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este aspru criticat după ce a provocat un accident fiind drogat și beat. Un polițist spune că în alte țări civilizate, artistul ar sta la pușcărie pentru restul vieții sale.

Culiță Sterp, făcut praf după ce a făcut accident drogat și a fugit

Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, este de părere că artistul care s-a urcat beat și drogat la volan și a intrat cu mașina într-un om nevinovat ar trebui să intre în pământ de rușine pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT

În schimb, polițistul spune că Culiță Sterp a avut o atitudine sfidătoare și „ a zâmbit slinos, sarcastic, ofensator și ostentativ” în fața jurnaliștilor, dar și a tuturor oamenilor care încă respectă legea și a celor care plătesc pentru faptele lor.

Polițistul spune că Culiță Sterp nici nu realizează cât de norocos este pentru că bărbatul din mașina pe care a lovit-o a scăpat nevătămat, pentru că acesta putea să moară.

ADVERTISEMENT

„Personajul Culiță nu realizează cât de norocos este de faptul că doar șansa a făcut ca un om nevinovat să nu intre în pământ din cauza inconștienței sale neasumate. Tu ar trebui să intri în pământ, Culiță, de rușine!”, a spus polițistul.

Un polițist este de părere că Culiță Sterp ar trebui să stea ani buni după gratii

Polițistul crede că Culiță Sterp ar trebui să stea ani buni la închisoare pentru fapta sa extrem de gravă, lucru care spune că s-ar fi întâmplat „în alte țări cu apă caldă”.

ADVERTISEMENT

Dar la noi în țară, Culiță Sterp atrage simpatii și glume, iar unii cred că este cool ce a făcut și că va scăpa basma curată.

„În alte țări cu apă caldă, personajul Culiță nu ar mai fi văzut lumina libertății ani la rând.

ADVERTISEMENT

În țara tuturor posibilităților, România, mr. Culiță își atrage “simpatii” prin glume de autobază rânjite grețos. Reține un lucru, mister: nu e cool să fii Culiță. E dezgustător!”, a spus Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

Declarațiile polițistului vin după ce în spațiul public au fost văzute imagini cu artistul care se află acum sub control judiciar în care este zâmbitor, arogant și chiar le dă replici nepotrivite jurnaliștilor.

Pe unul l-a întrebat despre soția lui atunci când a vrut să discute mai multe lucruri despre seara accidentului.

ADVERTISEMENT
Tags: