Life

Culiță Sterp, față-n față cu Jador, după scandalul accidentului. Ce replică a primit de la prietenul său: ”Ca să vezi diferență”

Culiță Sterp și Jador, prima revedere de la accidentul artistului de muzică de petrecere. Ce răspuns a primit de la amicul său.
02.12.2022 | 15:34
Culita Sterp fatan fata cu Jador dupa scandalul accidentului Ce replica a primit de la prietenul sau Ca sa vezi diferenta
Culiță Sterp și Jador, prima revedere de la accidentul artistului de muzică de petrecere. Ce răspuns a primit de la amicul său. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Artiștii s-au aflat pentru prima oară faţă-n faţă după scandalul accidentului. Ce replică a primit de la prietenul său cu care a mers să cânte la un eveniment dedicat unei tinere care a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.

Culiță Sterp și Jador, prima revedere de la accidentul artistului de muzică de petrecere. Ce răspuns a primit de la amicul său

Culiță Sterp a primit un comentariu ”deplasat” de la bunul său prieten, Jador. Cântăreții de muzică de petrecere au apărut într-o filmare pe social media. Videoclipul a fost făcut public chiar de iubitul Danielei Iliescu.

ADVERTISEMENT

„Merg eu și cu Jador. Îi ducem mașina Mădălinei, că e ziua ei. Părinții ei au pregătit o surpriză frumoasă și mergem să i-o ducem noi.

Eu îi dau florile, Jador îi dă mașina”, spune artistul de muzică de petrecere pe pagina de TikTok.

ADVERTISEMENT

„Eu îi dau un pupic”, adaugă Jador. Ulterior, cei doi artiști și foști concurenți de la Survivor România pleacă cu autoturismul spre locul unde tânăra își aniversează ziua de naștere.

„Ca să vezi diferența, eu cu mașina, ăsta cu mălaiul!”, a mai spus fostul participant de la Puterea Dragostei, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_officialCel mai tare majorat pe 2022 a fost astăzi la Caransebes, la Madalina! Nu-i șmecherie nici fiță, doar Țancă, Jador și Culiță ❤️🔥♬ sunet original – Culiţa Sterp

Culiță Sterp și Jador, la același majorat

Culiță Sterp și Jador au făcut senzație la majoratul tinerei din Caransebeș, care a avut parte de foarte mulți invitați. Printre cei care au întreținut atmosfera la eveniment s-a numărat și manelistul Tzancă Uraganu.

Focul de artificii, tortul uriaș și muzica care a răsunat până în zori au fost ”ingredientele” serii. Cei trei cântăreți de muzică de petrecere i-au cântat sărbătoritei „La mulți ani!”, alături de toți cei care au luat parte la evenimentul grandios.

ADVERTISEMENT

„Cel mai tare majorat pe 2022 a fost astăzi la Caransebes, la Madalina! Nu-i șmecherie nici fiță, doar Țancă, Jador și Culiță”, este descrierea care apare pe contul de TikTok al lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT