Life

Culiță Sterp, surprins de fiul său, în vârstă de șapte luni. Milan a rostit primele cuvinte

Culiță Sterp a fost surprins de fiul său, Milan, în vârstă de șapte luni, care a rostit deja primele cuvinte. Cântărețul a postat totul pe rețelele sociale.
24.01.2022 | 18:00
Culita Sterp surprins de fiul sau in varsta de sapte luni Milan a rostit primele cuvinte
Milan, fiul lui Culiță Sterp, a rostit deja primele cuvinte. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Milan, fiul lui Culiță Sterp, a rostit recent primele cuvinte, iar artistul a fost impresionat de ceea ce a auzit. Cântărețul le-a dezvăluit și fanilor săi ce a spus micuțul.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Este împreună cu Daniela Iliescu, femeia care i-a dăruit primul copil.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrece postează regulat fotografii și clipuri video cu micuțul Milan. Iată care au fost primele lui cuvinte!

Fiul lui Culiță Sterp a rostit primele lei cuvinte

Milan i-a făcut o surpriză emoționantă tatălui său, Culiță Sterp. Micuțul a rostit primele lui cuvinte, iar artistul le-a dezvăluit și urmăritorilor despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Deși este plecat destul de des la cântări, Culiță Sterp are grijă să petreacă timpul cu familia atunci când este liber. Artistul își iubește foarte mult băiețelul și a fost extrem de fericit atunci când micuțul a început să vorbească.

Tata, tata”, au fost primele cuvinte ale lui Milan, în timp ce se afla în pătuț, după cum a dezvăluit Culiță pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“Abia asta e fericirea aia pe care n-o poți exprima în cuvinte…❤️‍🔥 #7luni”, a scris cântărețul în dreptul clipului video.

Culiță Sterp a ținut să imortalizeze acest moment și l-a postat pe pagina personală de TikTok, acolo unde este mereu activ. Urmăritorii i-au lăsat mii de mesaje la postare, acolo unde l-au complimentat pe Milan.

ADVERTISEMENT

“Ce puiuț micuț și frumos. Să-ți trăiască.”, “Cel mai frumos copil din lume.”, “Ce mult seamănă cu tine, felicitări”, “Ce drăguț este”, “Îngeraș mic”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Alții i-au spus lui Culiță Sterp că va mai avea un băiețel, dacă fiul său a spus prima dată “tata”.

Culiță Sterp, fericit de când a devenit tată

Culiță Sterp a devenit tată pentru prima oară în iunie 2021, la puțin timp după ce a renunțat la Survivor România pentru a fi acasă atunci când iubita lui naște.

Interpretul și-a botezat fiul în octombrie, acolo unde au participat membri ai familiei și prieteni, dar și câțiva dintre foștii concurenți ai reality show-ului din Republica Dominicană.

Vara trecută, artistul a compus o melodie care descrie perfect viața lui de tătic, pe care o adoră.

“Viața mea de vagabond aș schimba-o dar nu pot, dar de când eu am băiat, viața mea s-a cam schimbat. Eu făceam multe prostii. Știți că făceam nebunii”, sunt versurile compuse de Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: