Life

Culiță Sterp, fotografie emoționantă alături de fiul său. Cât de mult seamănă Milan cu tatăl lui

Culiță Sterp a postat o fotografie emoționantă alături de fiul său și al Danielei Iliescu. Iată cât de mult seamănă Milan cu tatăl lui!
29.07.2021 | 21:52
Culita Sterp fotografie emotionanta alaturi de fiul sau Cat de mult seamana Milan cu tatal lui
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a postat o fotografie emoționantă alături de fiul său, Milan. Cei doi seamănă foarte mult, după cum au remarcat și urmăritorii interpretului de muzică de petrecere.

Fostul concurent de la Survivor România a devenit tătic după jumătatea lunii iunie. Culiță a fost descalificat din competiție pentru a fi alături de Daniela Iliescu la momentul nașterii.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, fotografie emoționantă alături de fiul său. Cât de mult seamănă Milan cu tatăl lui

Culiță Sterp a postat o fotografie emoționantă alături de fiul lui, Milan. Internauții au remarcat cât de mult seamănă cei doi și i-au lăsat numai comentarii pozitive.

Cântărețul este în culmea fericirii, la mai bine de o lună de când a devenit tătic pentru prima dată. „Doamne , câtă fericire❤️”, a scris Culiță Sterp în dreptul fotografiei cu fiul său, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, internauții i-au lăsat sute de comentarii îndrăgitului artist. „Doamne cat de frumoși sunteți”, „E frumos”, „Ce bine seamănă! Frumoși amândoi!”, „Sunteți ca două picături de apă”, „Seamănă leit cu tine”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritorilor.

Culiță Sterp și fiul lui, Milan
Culiță Sterp și fiul lui, Milan. Sursa foto: Instagram

Culiță Sterp, totul despre prenumele fiului său. De ce l-a ales

Recent, Culiță Sterp a dezvăluit motivul pentru care i-a pus fiului său numele Milan. Fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre acest lucru în cadrul unui vlog postat pe canalul de YouTube.

ADVERTISEMENT

Semnificația este una cu totul aparte. Prenumele fiului său înseamnă „cel iubit de popor și „cel care are milă”, fiind un nume rar întâlnit în România.

„Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, spunea Culiță Sterp pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a fost plecat timp de cinci luni în Republica Dominicană pentru reality show-ul Survivor România. Din păcate, Culiță a fost descalificat pentru că nu a mai vrut să intre pe traseu. Fostul Faimos și-a dorit să plece acasă, mai ales că iubita lui mai avea puțin și năștea.

Culiță Sterp și ceilalți concurenți nu știau că emisiunea se va prelungi atunci când au plecat în marea aventură. Astfel, cântărețul a renunțat la visul de a fi câștigător și s-a rugat de producători să-l lase acasă, neavând șanse să fie eliminat prin votul publicului.

ADVERTISEMENT