Life

Culiță Sterp, gata de botezul fiului său și al Danielei Iliescu. Cine sunt nașii lui Milan

Culiță Sterp și partenera sa de viață, Daniela Iliescu, se pregătesc intens pentru botezul fiului lor, Milan.
19.10.2021 | 16:31
Culita Sterp gata de botezul fiului sau si al Danielei Iliescu Cine sunt nasii lui Milan
Culiță Sterp, gata de botezul fiului său și al Danielei Iliescu. Cine sunt nașii lui Milan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere este gata de marele eveniment din viața băiețelului său, venit pe lume în luna iunie anul acesta.

Fostul concurent de la Survivor România a ales data pentru botezul lui Milan, dar și nașii, cei care îl vor ține în brațe în Biserică.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp vrea să păstreze totul în familie, acesta fiind și motivul pentru care părinții spirituali sunt persoane foarte apropiate.

Culiță Sterp, mai aproape de botezul fiului său. Cine sunt nașii lui Milan

Mai exact, nașii lui Milan sunt sora cea mare a lui Culiță Sterp, Ileana, și soțul acesteia, Daniel Aloman. Și eu au la rândul lor un copil, o fetiță născută în luna mai.

ADVERTISEMENT

Botezul va avea loc în curând, data de joi, 21 octombrie 2021, fiind una care nu va fi uitată pentru tot restul vieții de artist.

Micuțul Milan urmează să fie creștinat departe de Capitală, chiar în zona natală a renumitului cântăreț, în Biserica Sfântul Nicolae din Hațeg.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România a pus la punct toate detaliile pentru creștinarea fiului său și al Danielei Iliescu.

Pe lista de invitați se află aproximativ 200 de persoane, evenimentul desfășurându-se în condițiile impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, decizie radicală legat de botezul lui Milan

Culiță Sterp este foarte emoționat și abia așteaptă ziua în care își va boteza băiatul mult dorit, dar cu toate acestea a luat o decizie radicală.

Fostul concurent de la Kanal D a mărturisit că nu va cânta la petrecerea de după botez, asta pentru că ar aduce ghinion. Vedeta nu vrea să încalce deloc această regulă nescrisă.

„Sunt o grămadă care cântă, din breasla mea, prieteni de-ai mei. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a spus cântărețul recent în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT