Life

Culiță Sterp, generos cu colindătorii. Cântărețul de muzică de petrecere nu s-a uitat la bani

Culiță Sterp muncește pe brânci pentru partea materială și se bucură de un real succes în domeniul profesional. Artistul nu se uită la bani atunci când vine vorba despre tradiții.
01.01.2022 | 16:50
Culita Sterp generos cu colindatorii Cantaretul de muzica de petrecere nu sa uitat la bani
Culiță Sterp, un artist foarte darnic. Cum i-a primit pe colindători de Anul Nou. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere demonstrează că este o persoană generoasă, care nu se uită la bani și care ține cont de tradițiile și obiceiurile de iarnă.

Unul dintre momentele plăcute de artist este colindatul. Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a primit numeroși colindători, pe care i-a răsplătit pe măsură.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a acceptat în casa sa un grup care a mers cu „capra”, în ajun de Anul Nou, filmarea fiind făcută publică chiar de fostul concurent de la Survivor România.

Culiță Sterp, un artist foarte darnic. Cum i-a primit pe colindători de Anul Nou

Culiță Sterp a ascultat colinda bărbaților, apoi a fost surprins cum scoate din buzunar câteva sute de lei pe care le-a oferit cu cel mai mare drag celor veniți la ușa casei.

ADVERTISEMENT

100 de lei este suma primită de fiecare colindător în parte, cântărețul de muzică de petrecere fiind renumit pentru faptul că ajută oamenii din preajma sa.

Familia solistului din Hațeg are în grijă un băiat minor, care o vreme a mers cu oile pe câmp. Beni este tratat acum ca fiind unul de-al lor. Acesta este foarte apropiat de Geta, sora mai mică a lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântărețul a construit o casă pentru Ion Șmecheru, un cioban care a lucrat pentru vedetă. Din păcate, acesta a murit în urmă cu puțină vreme.

Culiță Sterp
Culiță Sterp le dă bani colindătorilor. Sursa foto: wowbiz.ro

Culiță Sterp, darnic cu unul dintre ciobanii săi, Ion Șmecheru

Internauții l-au cunoscut pe cioban în urmă cu șase ani când a apărut în vlogurile postate de fostul Faimos de la Survivor România pe contul de Youtube.

ADVERTISEMENT

Glumele și veselia sa au atras imediat atenția fanilor, care au devenit interesați de soarta bărbatului. Ciobanul era dependent de băutură și asta i-a adus sfârșit.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să-l aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent.

El de o lună de zile era în concediu si a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a mărturisit Culiță Sterp pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT