Life

Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei. Cum a reacționat fosta concurentă de la Survivor România

Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei pe Instagram. Fosta concurentă de la Survivor România a reacționat.
18.10.2021 | 08:31
Culita Sterp ia dat unfollow Irishei Cum a reactionat fosta concurenta de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu o mai urmărește pe Irisha pe rețelele de socializare, iar fosta concurentă de la Survivor România a reacționat. Cei doi au fost colegi în echipa Faimoșilor mai bine de o lună și s-au înțeles foarte bine în acest timp.

Irisha a avut de spus numai cuvinte frumoase la adresa fostului ei coechipier. Mai mult, cei doi au avut o relație de prietenie în perioada în care se aflau în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp i-a dat unfollow Irishei. Fosta concurentă a reacționat

Culiță Sterp a luat decizia de a-i da unfollow Irishei pe rețelele sociale. Deși s-au înțeles foarte bine în perioada în care au fost colegi în echipa Faimoșilor, se pare că lucrurile s-au schimbat.

Irina Ceban a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram. Un fan a întrebat-o dacă interpretul de muzică de petrecere i-a dat, într-adevăr, unfollow, iar răspunsul artistei a fost afirmativ.

ADVERTISEMENT

„Da! Culiță, ești tras la răspundere”, a răspuns Irisha pe Instastory. Nu se știe care este motivul pentru care Culiță Sterp a decis să nu o mai urmărească pe fosta sa colegă. Momentan, aceasta încă îl urmărește pe cântăreț.

Irisha, Culiță Sterp
Culiță Sterp nu o mai urmărește pe Irisha. Sursa foto: Instagram

Irisha, adevărul despre relația dintre ea și Culiță Sterp

Irisha a vorbit, la un moment dat, despre relația dintre ea și fostul ei coechipier de la Survivor România. Fosta Faimoasă a declarat că între cei doi există doar o relație de prietenie și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a ținut să lămurească situația și a susținut că s-au spus multe lucruri neadevărate în testimoniale.

În plus, Irisha a mai spus că ea și Culiță Sterp au vorbit mult în Republica Dominicană, mai ales când artistului îi era de de casă și de iubita lui însărcinată, Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT

„S-au spus foarte multe minciuni la testimoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță.

Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. 

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r. Culiță Sterp). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a declarat Irisha pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT