Life

Culiță Sterp i se alătură lui Jador la Surviror România? Anunțul care i-a surprins pe fani

10.12.2020 | 21:02
Culita Sterp i se alatura lui Jador la Surviror Romania Anuntul care ia surprins pe fani
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și-a surprins recent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o veste surprinzătoare. Acesta a anunțat că va pleca pentru câteva luni din țară, dar nu a menționat și motivul absenței sale.

Fratele lui Iancu Sterp este foarte activ pe rețelele de socializare, unde are peste jumătate de milion de urmăritori, pe care îi ține mereu la curent cu noutățile din viața sa și cu noile proiecte profesionale în care este implicat.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a mărturisit că va lipsi din țară pentru câteva luni, dar, a preferat să fie misterios și nu a oferit mai multe detalii despre motivul unei absențe atât de lungi.

Culiță Sterp, următorul concurent Survivor? Ce a declarat artisul

Recent, Culiță Sterp a făcut dezvăluiri de senzație pe contul său de Instagram. Solistul a declarat, prin intermediul unor filmulețe de la Instastory, că, începând cu luna ianuarie, va pleca pentru căteva luni din România.

ADVERTISEMENT

,,Deci, am o veste pe care vreau să o știți de la mine. Începând cu luna ianuarie o să lipsesc câteva luni din țară, nu știu sigur că o lună, că două, că trei, că patru, că cinci luni. O să fiu plecat din România.”, a zis Culiță Sterp, stârnind curiozitatea internauților.

Chiar dacă fanii au intrat la bănuieli și au început să se gândească la diverse motive pentru care artistul ar fi nevoit să părăsească țara, Culiță Sterp a preferat să rămână rezervat în declarații și nu a oferit prea multe detalii, spre dezamăgirea internauților.

ADVERTISEMENT

,,Nu pot să vă dau mai multe detalii deocamdată, dar o să vedeți voi în curând despre ce este vorba. O să fie bine.”

Cu toate acestea, este posibil ca artistul să plece în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor, așa cum se vorbește și despre colegul său de breaslă, Jador, ținând cont că filmările show-ului de pe Kanal D vor începe chiar în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT
Tags: