Life

Culiță Sterp, imagine emoționantă alături de fiul său, la 5 luni de când a devenit tătic: „Deja vrem să ne încălțăm”

Au trecut 5 luni de când Culiță Sterp a devenit tătic, iar artistul a vrut să marcheze acest moment într-un fel unic. Imaginile publicate pe Instagram i-au emoționat pe fani.
18.11.2021 | 11:47
Culita Sterp imagine emotionanta alaturi de fiul sau la 5 luni de cand a devenit tatic Deja vrem sa ne incaltam
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit tată. Celebrul cântăreț se bucură de fiecare clipă pe care i-o oferă fiul său, Milan, și le împărtășește și fanilor momentele care îi cresc inima de bucurie.

Artistul a publicat niște imagini pe Instastory care au stârnit amuzamentul fanilor, dar i-au emoționat în același timp.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică de petrecere a vrut să marcheze primele luni din viața feciorului său și a făcut-o într-un mod inedit.

Culiță Sterp, imagine emoționantă alături de fiul său, Milan

Culiță se arată în imaginile postate pe Instastory extrem de protector, ajutându-l pe fiul său să se încalțe.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă încălțările pe care micuțul Milan a vrut să le încerce îi sunt prea mari, băiețelul nu a vrut să renunțe la ele, iar tăticul s-a amuzat teribil pe seama acestui lucru.

„La 5 luni deja vreme să ne încălțăm. La mulți ani, comoara mea! Te iubesc infinit”, a scris Culiță Sterp pe Instastory la imaginea publicată cu Milan.

ADVERTISEMENT

Artistul are acum mai multe preocupări, dat fiind că este tătic. Deși Daniela Iliescu, partenera acestuia, are grijă ca fiului lor să nu îi lipsească nimic, Culiță simte nevoia să fie alături de el cât mai mult, mai ales că primii ani din viața unui copil sunt cei mai frumoși pentru un părinte.

Cântărețul de muzică de petrecere face eforturi mari să se împartă între familie și proiectele sale, având în vedere că este unul dintre cei mai solicitați artiști de la noi la evenimente.

ADVERTISEMENT
culiță sterp
Culiță Sterp își încalță băiețelul de doar 5 luni. Foto: Instagram

Viața artistului s-a schimbat destul de mult de când a devenit tată

Recent, Culiță și-a botezat copilul. Petrecerea de botez a fost una fastuoasă. Evenimentul a avut loc la Hațeg, de unde vine muzicianul. La botez au participat, pe lângă prieteni și rude, și colegii cu care a împărțit nuca de cocos pe plaja din Dominicană, la Survivor România.

Culiță a recunoscut în câteva interviuri că viața i s-a schimbat complet de când a devenit tată. A declarat că nu și-ar fi imaginat niciodată cât de frumos este acest sentiment.

Culiță a compus și o melodie în care vorbește despre fiul său, pe care a cântat-o în vară la un eveniment. „Viața mea de vagabond aș schimba-o dar nu pot, dar de când eu am băiat, viața mea s-a cam schimbat. Eu făceam multe prostii. Știți că făceam nebunii”, sună versurile care descriu perfect noua viață a artistului.

ADVERTISEMENT
Tags: