Life

Culiță Sterp, imagini de la scandalul din Madrid. Ce reproșuri a primit artistul de la organizatoare

Culiță Sterp, filmări de la incidentul din Madrid. Ce i-a spus femeia cântărețului de muzică de petrecere când era în pauză.
07.11.2022 | 15:20
Culita Sterp imagini de la scandalul din Madrid Ce reprosuri a primit artistul de la organizatoare
Culiță Sterp, filmări de la incidentul din Madrid. Ce i-a spus femeia cântărețului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgistul artist a publicat mai multe imagini de la scandalul din Spania, unde a fost chemat să cânte la un botez. Ce reproșuri a primit artistul de la organizatoarea care s-a supărat când vedeta a mers să cânte la un alt eveniment.

Culiță Sterp, filmări de la incidentul din Madrid. Ce i-a spus femeia cântărețului

Culiță Sterp le-a povestit internauților incidentul prin care a trecut în Madrid, iar acum a publicat mai multe dovezi în acest sens. Vedeta a explicat că doamna s-a arătat deranjată pentru că artistul a cântat în propria pauză.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu a dorit să stea pe scaun cu formația și a vrut să întrețină atmosfera la un amic care avea o petrecere în aceeași clădire. Din păcate, avea să fie certat de organizatoarea botezului, care și-a strigat nemulțumirea în gura mare.

„Doamnă eu sunt în pauză! Ce faceți în pauza mea? Sunt în pauză de o oră. Ai două formații acolo sus. Ce să fac în pauză, să stau la masă? Eu vreau să cânt, să mă distrez.

ADVERTISEMENT

Nu mă fă că nu mai vin deloc sus, plec acasă de tot. Fii cuminte. Nu fă din astea că nu e bine”, spune Culiță Sterp într-o filmare de pe TikTok.

„Opriți muzica… pe banii mei”, adaugă femeia pe numele său Mihaela, care i-a tăiat microfonul și apoi l-a spart. Este vorba de un bun în valoare de 200 de euro, care urmează să fie plătit de formația artistului.

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_officialAici e momentul când a venit doamna pe noi acolo jos 😂🤦‍♂️♬ sunet original – Culiţa Sterp

Ce decizie a luat Culiță Sterp după scandalul din Madrid

Culiță Sterp a declarat că este pentru prima oară când i se întâmplă un asemenea scandal. Artistul de muzică de petrecere nu vrea să lase lucrurile nerezolvate, mai ales că a semnat un contract cu doamna Mihaela.

Femeia a achitat biletele de avion dus-întors și cazarea, iar acum refuză să-l plătească pe artist și pe colegii săi. Fostul concurent de la Survivor România vrea să o dea în judecată pe respectiva și să primească suma care i se cuvinte.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântărețul a subliniat că procesul nu va fi neapărat pentru bani pentru că a pierdut în viață mai mult decât ar urma să primească, ci mai degrabă pentru demnitatea sa.

ADVERTISEMENT