Life

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier grav. Artistul era beat și a fugit de la locul faptei. Momentul impactului. Video. Update

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier noaptea trecută. Se pare însă că artistul era beat în momentul în care se afla la volanul mașinii sale.
17.11.2022 | 12:35
Culita Sterp implicat intrun accident rutier grav Artistul era beat si a fugit de la locul faptei Momentul impactului Video Update
Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier la Cluj. Sursă foto: clujust.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru celebrul manelist Culiță Sterp. Acesta nu doar că a cauzat un accident rutier, dar a fost surprins și beat la volan de oamenii legii.

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier în Cluj

Culiță Sterp este asaltat de probleme în ultima vreme. După episodul în care a amenințat că o va da în judecată pe o femeie, care nu i-a plătit prestați de la o nuntă din Spania, acum, cântărețul are probleme cu legea.

ADVERTISEMENT

Noaptea trecută, Culiță Sterp a fost autorul un accident rutier. Tragedia s-a produs în jurul ore 02.00, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca, conform celor transmise de reprezentații IPJ Cluj.

Artistul conducea o mașină marca Mercedes și a lovit un Logan în intersecția respectivă. Ulterior, șoferul Loganului a fost transportat la spital, iar Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului, precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT

În timp ce șoferul celeilalte mașini, în vârstă de 32 de ani, a fost testat cu etilotestul, iar rezultat a fost unul negativ, nu același lucru îl putem spune și despre Culiță Sterp.

Oamenii legii au reușit să îl găsească mai târziu pe artist, iar după testarea cu etilotestul, s-a constat că acesta avea o alcoolemie de 0,41mg/l în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

”După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, transmite IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal

Având în vedere cele întâmplate noaptea trecută, sursa citată precizează că a fost demarată deja o anchetă pentru a putea fi stabilite cauzele în care s-a produs teribilul accident.

De asemenea, pentru că artistul era beat și pentru că accidentul a fost unul destul de grav, Culiță Sterp s-a ales și cu un dosar penal, mai arată sursa citată.

”În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.”, confirmă IPJ Cluj.

Momentul în care Culiță Sterp spulberă cu viteză o altă mașină poate fi văzut aici.

Amintim că în urmă cu ceva timp, Culiță Sterp a mai fost oprit în trafic de oamenii legii, iar la acel moment, povestea, amuzat, că a făcut și primul său test antidrog.

ADVERTISEMENT