Life

Culiță Sterp împlinește 30 de ani. Ce mesaj emoționant i-a scris Daniela: “Ești omul lângă care îmi doresc să trăiesc o viață”

Culiță Sterp face 30 de ani. Postarea încărcată de sentimente făcută de iubita sa, Daniela Iliescu, pe rețelele de socializare.
25.10.2022 | 11:36
Culita Sterp implineste 30 de ani Ce mesaj emotionant ia scris Daniela Esti omul langa care imi doresc sa traiesc o viata
Culiță Sterp face 30 de ani. Postarea încărcată de sentimente făcută de iubita sa, Daniela Iliescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul de muzică de petrecere și fostul concurent de la Survivor România împlinește 30 de ani. Ce mesaj emoționant i-a scris partenera de viață, alături de care formează o familie împlinită de aproape 3 ani.

Culiță Sterp face 30 de ani. Postarea încărcată de sentimente făcută de iubita sa, Daniela Iliescu

Culiță Sterp face 30 de ani în data de 25 octombrie 2022. Celebrul cântăreț a primit un mesaj emoționant de la Daniela Iliescu, cu care are un băiat pe nume Milan. Blondina i-a făcut o urare cu totul specială.

ADVERTISEMENT

Tânăra cu care vedeta are o relație sentimentală de aproximativ 3 ani a vorbit despre planurile de viitor și despre sprijinul pe care îl primește de la fostul Faimos de la Survivor România.

„La mulți ani, frumosul meu! Ești omul lângă care îmi doresc să trăiesc o viață și să construim împreună tot ce ne-am propus și tot ce visăm când stăm să povestim până noaptea târziu.

ADVERTISEMENT

Nu ți-am spus până acum, dar când îmi spui că ești fericit îmi umpli sufletul de bucurie.
Îți mulțumesc pentru că alături de tine am o familie frumoasă și un înger de copil și îți mai mulțumesc pentru că mă inspiri să fiu mai bună.

Viața lângă tine a fost o continuă provocare din care mi-am luat cele mai faine lecții. Te iubesc și îți doresc să ajungi mai departe decât îți imaginezi pentru că Dumnezeu îți va da după sufletul tău!”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, impresionat de postarea iubitei sale

Culiță Sterp nu a trecut cu vederea mesajul iubitei sale, Daniela Iliescu. Intrepretul de muzică de petrecere și-a deschis sufletul și i-a mulțumit frumoasei blondine pentru că îi este alături de câțiva ani buni.

„Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea!”, a transmis cântărețul pe social media, unde fanii i-au lăsat numeroase mesaje de „La mulți ani!”.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 35.000 de persoane au apreciat postarea făcută de iubita lui Culiță Sterp, în ziua în care vedeta a împlinit 30 de ani.

ADVERTISEMENT