ADVERTISEMENT
Life

Culiță Sterp, în lacrimi la Survivor România. Concurentul a cedat psihic. Ce i s-a întâmplat

Autor: Dan Suta | 09.05.2021 | 22:25
Culiță Sterp, în lacrimi la Survivor România. Concurentul a cedat psihic. Ce i s-a întâmplat
Culiță Sterp de la Survivor România, măcinat de dorul de casă. Foto: captură Kanal D

Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi la Survivor România, amintindu-și de familia lui, mai ales de Daniela Iliescu, iubita cântărețului care stă să nască.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere se gândește non-stop la iubita lui și le-aa spus colegelor sale din echipa Faimoșilor că a visat de nenumărate ori că a născut și a ajuns în Republica Dominicană cu bebelușul.

Lui Culiță îi stă gândul și la sora lui, care a născut recent, iar la un moment dat, măcinat de atâtea emoții și de dorul de casă, artistul a începând să verse câteva lacrimi.

Culiță Sterp, în lacrimi, cu gândul la familia lui

Irisha și Elena Marin au fost cele care l-au ascultat și l-au îmbărbătat, în timp ce el își exprima sentimentele ca o carte deschisă.

ADVERTISEMENT

„Din ce mi-au spus alții care au copii, cică nu se compară cu absolut nimic acest seniment”, a declarat Culiță Sterp, nerăbdător să ajungă acasă și să își strângă bebelușul în brațe.

„Într-o noapte am visat că a născut Daniela și a venit cu copilul la Survivor că avea copilul șase, șapte ani”, a spus Culiță lăsând-o cu gura căscată pe Irisha căreia i s-a făcut pielea de găină când l-a auzit.

Fricțiuni în tabăra Faimoșilor

Competiția Survivor România i-a pus la încercare pe toți concurenții în lunile pe care aceștia le-au petrecut în Republica Dominicană. Dorul de cei dragi este cel mai greu de gestionat, iar de fiecare dată când concurenții se luptă pentru jocul de comunicare le mai vine inima la loc atunci când reușesc să vorbească cu cei de acasă.

ADVERTISEMENT

În tabăra Faimoșilor nu se poate vorbi însă despre o mare familie, căci echipa este din nou scindată. Chiar Culiță familistul a fost acuzat că ar forma un grup nou, o bisericuță, alături de Irisha și Elena Marin, după ce s-a îndepărtat de Zannidache și Sebastian Chitoșcă.

Raluca Dumitru a declarat în ediția din 8 mai că Irisha ar fi atrasă de Culiță și tocmai de aceea petrece mai mult timp cu el, însă fosta concurentă de la Bravo, ai stil a declarat că îl place doar ca om și atât.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!