Life

Culiță Sterp, la aceeași nuntă cu fosta soție, Carmen de la Sălciua. Cum au fost surprinși

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au dat nas în nas la un eveniment care a avut loc zilele trecute, la ani buni după ce au divorțat. Un invitat i-a filmat.
22.08.2022 | 22:00
Culita Sterp la aceeasi nunta cu fosta sotie Carmen de la Salciua Cum au fost surprinsi
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, față-n față la un eveniment. Au fost filmați. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a fost la aceeași nuntă cu fosta soție. Ce a făcut vedeta în timp ce lua parte la evenimentul grandios unde s-a revăzut după o perioadă destul de lungă cu fosta parteneră de viață.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, față-n față la un eveniment. Au fost filmați

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost față-n față la un eveniment unde au întreținut atmosfera. Cei doi cântăreți au cântat pentru invitații de la o nuntă, unde se pare că au ajuns în urmă foarte puțină vreme.

ADVERTISEMENT

Artiștii au lăsat deoparte viața personală, chiar dacă nu s-au despărțit în cei mai frumoși termeni, și au dus până la capăt concertul. Foștii parteneri de viață au fost surprinși pe mai multe filmări din social media.

Pe TikTok circulă un videoclip în care Culiță Sterp stă cu ochii în telefon în timp ce Carmen de la Sălciua cântă pentru meseni. Vedeta se află departe de ringul de dans și ignoră faptul că oamenii o aclamă pe fosta soție.

ADVERTISEMENT
@solomoncristinamadalina @culita.oficial @carmendelasalciuaoff ♬ suono originale – Solomon Cristina Madalina

Mai mult decât atât, fostul concurent de la Survivor România pare absorbit de conversația pe care o are pe telefonul mobil și nu bagă deloc în seamă ce se petrece pe scenă. Momentul său a fost după cel al blondinei.

„Când cântă fosta la aceeași nuntă”, este mesajul transmis de un invitat care a observat întâlnirea dintre cei doi foști soți.

ADVERTISEMENT
@solomoncristinamadalina Risposta a @antoniagabriela2000 ♬ suono originale – Solomon Cristina Madalina

Carmen de la Sălciua, fericită cu actualul iubit

Carmen de la Sălciua a ignorat la rândul său prezența fostului soț, mai ales că în momentul de față trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cântăreața de muzică de petrecere s-a logodit cu Marian Corcheș, bărbatul cu care vrea să ajungă la altar.

Întemeiera unei familii este de multă vreme pe lista frumoasei artiste, care așteaptă cu nerăbdare și momentul în care va fi mamă.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Culiță Sterp este deja părintele unui băiat ce poartă numele Milan. Îndrăgitul artist se gândește de asemenea, la căsătoria cu logodnica sa, Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT