Life

Culiță Sterp, la un pas de tragedie. Cântărețul de muzică de petrecere era să fie lovit de tren

Culiță Sterp a relatat o întâmplare nefericită prin care a trecut în urmă cu puțin timp. Cântărețul de muzică de petrecere a fost foarte aproape să-și piardă viața.
27.05.2022 | 14:22
Culita Sterp la un pas de tragedie Cantaretul de muzica de petrecere era sa fie lovit de tren
Culiță Sterp, aproape de a-și pierde viața: ”Am tras sperietura vieții”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că se afla la o trecere de cale ferată fără barieră, care nu era semnalizată cu lumini roșii pentru a avertiza șoferii care ajung în zona respectivă. Artistul a fost la un pas de tragedie.

Culiță Sterp, aproape de a-și pierde viața: ”Am tras sperietura vieții”

Culiță Sterp a simțit că este o persoană norocoasă pentru a avut grijă să se asigure înainte de a trece pe partea cealaltă a drumului. Cântărețul de muzică de petrecere nu poate înțelege de ce trecerea respectivă nu era deloc luminată.

ADVERTISEMENT

„Am tras sperietura vieții. Ați văzut vreodată, în viața voastră, trecere de cale ferată semnalizată așa! Deci, bariere nu sunt și să nu meargă luminile. acum a trecut trenul prin fața mea, de cinci secunde a trecut, eu cu mașină cu reformă după mine. 

Vai, viața mea, că numai înjur. Cum e posibil să nu fie semnalizată. Dacă tu nu pui barieră, măcar pune lumini roșii. Noroc că m-am asigurat. M-am oprit și m-am uitat stânga, dreapta și trenul glonț pe lângă mine”, a povestit artistul pe Tik Tok, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp: ”Trec trenuri de viteză”

Culiță Sterp a reacționat prompt și s-a asigurat, precizând că în zona respectivă, pe aceea trecere de cale ferată circulă numai trenuri de viteză. Vedeta susține că bariera ar trebui să fie pusă obligatoriu în acel loc.

„Doamne ferește și apără! Dacă nu mă asiguram ce făceam? Știu că nu toate căile ferate au barieră, că mai sunt și fără barieră și trebuie să te asiguri tu, dar asta trebuia neapărat să aibă. 

ADVERTISEMENT

Erau 2-3 căi ferate una lângă alta și era cale ferată de viteză, trec trenuri de viteză. Luminile trebuie să meargă, nu mergea nici aia albă, dar aia roșie! Trebuia 100% să fie barieră sau ceva!”, a mai spus cântărețul.