Life
notix pixel id

Culiță Sterp, mesaj emoționant la împlinirea a 29 de ani. Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi

Culiță Sterp este mândru de realizările pe care le-a făcut până la vârsta de 29 de ani, zi pe care a aniversat-o în data de 25 octombrie.
27.10.2021 | 12:43
Culiță Sterp, mesaj emoționant la împlinirea a 29 de ani. Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi
Culiță Sterp, mesaj emoționant la împlinirea a 29 de ani. Ce sfat le-a oferit artistul fanilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a primit foarte multe mesaje și urări din partea celor dragi, la rândul său lăsând o postare emoționantă în mediul online.

Renumitul artist din Hunedoara a lăsat câteva rânduri la împlinirea a 29 de ani, zi pe care a sărbătorit-o departe de familia sa pentru că era invitat la un eveniment.

Culiță Sterp a fost nevoit să cânte în noaptea în care și-a aniversat ziua de naștere, dar nu a uitat să transmită un mesaj major cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, mândru de realizările sale. Ce a făcut artistul până la 29 de ani

Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua nu are niciun regret și spune că până la vârsta de 29 de ani a realizat foarte multe lucruri în viață, în plan personal.

Concret, fostul concurent de la Survivor România spune că a punctat toate cele 3 lucruri majore pe care trebuie să le facă un om de la venirea pe lume până la final.

ADVERTISEMENT

„În 25 oct 1992 mama a adus pe lume un băiat care avea să crească și să devină bărbatul de azi pe care voi îl cunoașteți și unii îl apreciați, alții poate îl criticați, dar cred că mulți îl iubiți! 

Au trecut 29 de ani de atunci, pot spune că nu mai sunt chiar un copil și că viața m-a maturizat și m-a făcut OMUL de azi! Cea mai mare realizare a mea este băiatul meu și femeia care i-a dat viață și în același timp sens vieții mele.

ADVERTISEMENT

Și toată familia mea frumoasă pe care mi-a dat-o Dumnezeu, părinții și frații mei și mai nou și noii membrii ai familiei pe care îi iubim toți din toată inima! 

Să știți că timpul zboară foarte repede, parcă ieri eram copil și azi am un copil! Se spune că un om în viață trebuie să facă minim 3 lucruri: să facă un copil, o casă și să planteze un pom!

ADVERTISEMENT

Eu până la 29 de ani le-am făcut pe toate 3 și dacă sunt sănătos o să mai fac ce pot!”, a scris Culiță Sterp pe Instagram, în dreptul unei imagini unde apare alături de iubita sa, Daniela Iliescu, și nașii fiului său, Milan.

Culiță Sterp, povață pentru cei care-l urmăresc în social media

Cântărețul are și un sfat pentru cei care-l urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta este de părere că oamenii trebuie să facă fapte bune și să se lase înconjurați de bunătate și iubire.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, artistul a ținut să le mulțumească celor care s-au gândit la el în ziua de 25 octombrie, când și-a aniversat ziua de naștere.

„Așa că timpul oricum trece, aveți grijă să treacă cu folos! Faceți cât mai multe fapte bune și lăsați bunătate și fericire în urma voastră!

Vă mulțumesc din suflet pentru urări și chiar dacă nu apuc să vă răspund la toți, le citesc pe toate și vă doresc să vi se întoarcă înzecit! Dumnezeu iubește copiii Lui!”, a mai scris Culiță Sterp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri