Life

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru fratele său. Ce i-a transmis public lui Iancu

Culiță Sterp i-a transmis fratelui său un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
31.08.2021 | 16:47
Culita Sterp mesaj emotionant pentru fratele sau Ce ia transmis public lui Iancu
Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru fratele său. Ce i-a transmis public lui Iancu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp i-a transmis fratelui său un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artistul s-a fotografiat alături de Iancu Sterp, iar descrierea imaginii i-a emoționat profund pe internauți.

Fostul concurent de la Survivor România 2021 este un familist convins și a demonstrat acest lucru în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

Atunci când vine vorba de cei dragi, interpretul de muzică de petrecere are de spus numai lucruri bune, cu zâmbetul pe buze.

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru fratele său. Ce i-a transmis public lui Iancu

Culiță Sterp a scris un mesaj emoționant pentru fratele său. El și Iancu Sterp s-au fotografiat împreună. alături de mașinile lor, iar cântărețul i-a emoționat pe fani cu descrierea aleasă.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România a subliniat faptul că un om este bogat atunci când are ceea ce banii nu pot cumpăra. În acest caz, este vorba de familie, după cum se poate vedea în fotografii.

„Abia atunci ești bogat, când ai ceea ce banii nu pot cumpăra! ❤️ Te iubesc frate!”, a scris artistul pe Instagram, după ce s-a fotografiat cu Iancu.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Culiță Sterp este un tătic fericit

Culiță Sterp a devenit tătic în luna iunie, la câteva săptămâni după ce a fost descalificat de la Survivor România pentru a putea fi acasă la momentul nașterii.

El și Daniela Iliescu sunt mai fericiți ca niciodată de când îl au pe micuțul Milan, așa cum au ales să-i pună numele. Artistul se simte împlinit de când s-a născut micuțul și își împarte timpul între familie și activitatea muzicală.

ADVERTISEMENT

Cei doi își vor boteza copilul în această toamnă, după cum a anunțat doamna Geta, mama lui Culiță, în urmă cu câteva săptămâni. „Culiță va boteza în octombrie”, le-a transmis aceasta fanilor la momentul respectiv.

Cântărețul a demonstrat că familia este pe primul loc pentru el și a preferat să fie descalificat de la reality show-ul de la Kanal D pentru a-și întâmpina fiul.

Recent, artistul a publicat o fotografie alături de fiul său, iar fanii au observat cât de mult seamănă cei doi. Culiță a declarat că este un bărbat fericit și împlinit, acum că are un copil cu femeia pe care o iubește.

ADVERTISEMENT