Life

Culiță Sterp, mesaj neașteptat pe rețelele sociale: “Fiecare dintre noi are două vieți”

Culiță Sterp a postat un mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Cei care îl urmăresc au reacționat la postarea îndrăgitului interpret de muzică de petrecere.
15.08.2022 | 09:02
Culita Sterp mesaj neasteptat pe retelele sociale Fiecare dintre noi are doua vieti
Culiță Sterp, mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și-a surprins fanii cu un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Cântărețul a postat câteva fotografii cu el, dar și o descriere inedită.

Culiță Sterp, mesaj neașteptat pe rețelele sociale

Fostul concurent de la Survivor România 2021 este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi multe momente din viața lui.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a postat câteva imagini în mediul online, însă mesajul din dreptul lor este cel care a atras atenția internauților. Zeci de fani au fost de acord cu descrierea pe care artistul a postat-o în dreptul fotografiilor.

Artistul a scris că toți avem două vieți, și anume una pe care o văd și cei din jurul nostru, dar și pe cea pe care o trăim, de fapt, și pe care o știm numai noi.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Culiță Sterp a primit peste 10.000 de aprecieri din partea celor care îl urmăresc.

“Fiecare dintre noi are două vieți: una este văzută de toți cei care ne înconjoară, iar în cealaltă noi trăim.”, a scris interpretul de muzică de petrecere pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Unul dintre internauți a venit cu o completare la cele scrise de Culiță Sterp, menționând că mai există o viață. “Și una pe care o inventează lumea”, a fost comentariul utilizatorului respectiv, cu care artistul a fost de acord.

ADVERTISEMENT

“Frumos ar fi să fie văzută una singură, si anume cea în care trăim.”, a mai scris unul dintre urmăritorii interpretului.

Casa familiei Sterp a fost spartă de hoți

În urmă cu câteva săptămâni, hoții au spart casa familiei Sterp. Făptașii au fugit și cu un seif în care se aflau în jur de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și membrii familiei sale încearcă să dea de urma celor care i-au jefuit casa. Nu au reușit să afle prea multe până în acest moment.

Cântărețul a anunțat că are de gând să ofere o recompensă de 25.000 de euro pentru cel care îi poate oferi o pistă despre făptași și care îl poate ajuta să-și recupereze o parte din bani.

Mai mult, Culiță Srerp este dispus să ofere și 10.000 de euro doar dacă cineva îl ajută să afle cine au fost cei care au intrat în casă și au furat seiful cu sute de mii de euro.

“Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani.

Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți.”, a menționat cântărețul.

Artistul nu a vrut, inițial, să facă public faptul că a fost jefuit. Culiță Sterp spune că sora și mama lui sunt cele care au vorbit în public despre acest subiect.

ADVERTISEMENT
Tags: