Life

Culiță Sterp, mesaj superb pentru fratele mai mic. Fanii au reacționat imediat. Ce i-a transmis lui Iancu Sterp

26.08.2020 | 20:06
Culita Sterp mesaj superb pentru fratele mai mic Fanii au reactionat imediat Ce ia transmis lui Iancu Sterp
ADVERTISEMENT

Culiță și Iancu Sterp sunt cei doi frați celebri în industria muzicală ținându-și fanii la curent cu evenimentele și activitățile la care iau parte. Zilele trecute s-au aflat pe litoralul românesc unde au fost martori la o experiență neplăcută când un bărbat s-a înecat sub privirile lor.

La scurt timp după evenimentul nefericit cei doi tineri și-au continuat treaba și au filmat un videoclip care urmează să fie lansat în curând. Fostul soț al manelistei Carmen de la Sălciua a rămas marcat de tragedia de pe plaja sălbatică Corbu, motiv pentru care i-a transmis un mesaj fratelui mai mic.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este de părere că dragostea pentru frați este mai importantă decât banii sau averea. Frăția nu se măsoară în bani, nici în avere, ea se măsoară în dragoste!❤️”, a scris Culiță Sterp pe contul său de Instagram în dreptul unor imagini în care apare alături de fratele mai mic.

Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru fratele mai mic, Iancu

„Premieră în România, ce am făcut, o să vedeți curând!”, a completat manelistul care a transmis cu această ocazie că pregătește o piesă și un videoclip inedit pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

Culiță și Iancu Sterp urmează să lanseze o melodie care se va intitula „Sărutările tale”, piesa apărând undeva la jumătatea lunii septembrie, după cum a anunțat chiar Culiță Sterp pe una dintre rețelele sale de socializare.

Urmăritorii de pe pagina de Instagram au rămas plăcut impresionați de gestul făcut de manelist pentru fratele mai mic. Aceștia au reacționat imediat și i-au lăsat îndrăgitului artist numeroase mesaje, postarea strângând peste 21.500 de vizualizări.

ADVERTISEMENT

„Frăția trebuie măsurată în trăiri și sentimente. Nici de cum în bani și fapte” sau „Sângele apă nu se face… Frate tot la frate trage… fiți uniți, indiferent de împrejurări… Și la bine și la greu tot îi și pe frații tăi”, sunt două dintre mesajele primite din partea fanilor.

Culiță și Iancu Sterp, frați și artiști
Culiță și Iancu Sterp, frați și artiști. Sursa foto: Instagram.com

Manelistul este foarte apropiat de familia sa. Ce spune despre mamă

Culiță Sterp este un familist convins și este foarte apropiat de fratele și surorile sale. Crescut mai mult de mamă, renumitul artist are numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață, postând adesea imagini cu Doamna Geta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu alte mame cum sunt, dar a mea dacă nu vin des pe la ea, moare de dorul meu, dar și eu de al ei! Eroul nostru care ne-a crescut și ne-a educat să fim cum suntem azi!”, a scris la un moment dat cântărețul în mediul online.

ADVERTISEMENT