Life

Culiță Sterp, noi dezvăluiri despre femeia care nu l-a plătit la botez: ”Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi”

Culiță Sterp a făcut noi dezvăluiri despre femeia care nu l-a plătit la botezul din Madrid. Artistul nu va trece cu vederea evenimentul.
07.11.2022 | 21:55
Culita Sterp noi dezvaluiri despre femeia care nu la platit la botez Ca o mahalagioaica sa purtat cu noi
Continuă scandalul dintre Culiță Sterp și femeia care nu l-a mai plătit la botez. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă scandalul dintre Culiță Sterp și femeia care nu l-a mai plătit, după ce solistul a cântat în pauza de la botezul acesteia, din Madrid, la o altă petrecere.

Ce va face Culiță Sterp față de femeia care nu l-a mai plătit la botezul din Madrid

Culiță Sterp a oferit noi detalii fanilor săi, pe Tik-Tok. Cântărețul de manele a dezvăluit că a luat legătura cu avocații săi și o va da în judecată pe femeia care la un moment dat a aruncat un microfon al artistului.

ADVERTISEMENT

Interpretul a rămas cu trei numere cântate pe gratis în urma altercației, iar acum trebuie să recupereze mii de euro de la cea cu care a intrat în scandal.

”Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram!

ADVERTISEMENT

Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată”, a spus Culiță Sterp pe Tik-Tok.

Interpretul a mai mărturisit că a observat o atitudine autoritară a femeii per ansamblu, inclusiv față de soțul său, nu doar față de el și formația sa.

ADVERTISEMENT

”Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei. Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura.

Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi. Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență (…)”, a mai spus Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit, mai exact, tot scandalul

Totul a luat amploare după ce Culiță Sterp a mers să cânte la un botez din Madrid. În pauză, el a decis să meargă la o altă petrecere unde era solicitat, în aceeași locație, iar primii invitați s-au supărat.

La un moment, la cel de-al doilea eveniment al artistului și-a făcut apariția femeia care a organizat primul botez, a luat brusc un microfon de la unul dintre colegii lui Culiță și a întrerupt totul.

A urmat un schimb de replici, în care interpretul explica faptul că era dreptul lui să cânte în pauză și i-a precizat femeii că nu-și va mai continua numărul la ea.

Ulterior, au apărut filmări pe rețelele de socializare cu toată întâmplarea și, conform declarațiilor actuale ale lui Culiță Sterp, se va acționa în instanță.

ADVERTISEMENT