Life

Exclusiv. Dezvăluiri despre ”Fericire”. Cum a ajuns Loredana să cânte cu Culiță Sterp

05.05.2021 | 10:29
Exclusiv Dezvaluiri despre Fericire Cum a ajuns Loredana sa cante cu Culita Sterp
Culita Sterp si Loredana, colaborare pentru un videoclip Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre artiştii implicaţi în realizarea melodiei “Fericire” face dezvăluiri pentru FANATIK despre colaborarea Loredanei cu Culiţă Sterp şi maneliştii ce au participat la videoclip.

Plecat la Survivor de mai bine de patru luni, Culiță Sterp nu are nicio idee cu privire la ceea ce se petrece cu cariera lui de cântăreț și nici cu își închipuie că, alături de alți lăutari celebri și de Loredana, a reușit să stabilească un nou record pentru Youtube-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Colaborarea dintre Loredana și câțiva lăutari celebri a provocat dispute cât se poate de aprinse în showbiz-ul românesc, mulți condamnând-o pe artistă pentru piesa și videoclipul făcute, alții apreciind-o pentru versatilitatea ei. Dar, toate acestea, sunt, de fapt, un mare secret pentru Culiță Sterp, așa cum au aflat, în exclusivitate, reporterii FANATIK.

Florin Baboi dezvăluie culisele hitului “Fericire” şi ale colaborării dintre Loredana şi Culiţă Sterp

”Culiță Sterp a înregistrat melodia înainte de a pleca la Survivor. A fost în studio la Costi Ioniță, a lucrat acolo cu noi, dar nu avea nicio idee despre ce urmează. El și-a înregistrat bucata lui, noi am avut filmări cu el pe care le-am folosit în videoclip, dar nu știe nici pe departe că acum are melodie cu Loredana, e singurul care nu știe, din lume, cred. Va fi, probabil, cea mai mare surpriză pentru el în plan muzical atunci când va ieși de la Survivor”, a spus Florin Baboi – Baboiash, în exclusivitate pentru FANATIK, unul dintre cei 11 artiști implicați în melodia care este pe primul loc, de săptămâni, în trendigul românesc.

ADVERTISEMENT
Culita Sterp
Culita Sterp e plecat din Romania Sursa foto: Facebook

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit cântărețul Baboiash, povestea melodiei care a împărțit România în două este cu totul și cu totul specială. ”Nimeni nu știa că o vom avea pe Loredana în echipă. Adică, până să ne vină ideea după ce Costi s-a întâlnit cu ea, nu aveam o voce feminină pregătită, iar mulți au aflat abia la filmarea videoclipului că va fi cu Loredana. Iar ea e o profesionistă desăvârșită, așa cum sunt toți cei de acolo, din clip, toți artiști cu vechime și cu un succes de necontestat”, explică Baboiash.

Loredana și Culiță Sterp nu s-au întâlnit

Mai mult decât atât, ne-a mai spus artitul, cântăreața nu a ezitat nicio secundă pentru înregistrările melodiei și pentru filmarea videoclipului. ”Loredana a venit și la înregistrări fără să stea pe gânduri, la videoclip a fost o profesionistă, știa exact ce se vrea de la ea, nu au fost probleme, iar rezultatul este… să fim sinceri, senzațional! Acum, doar Culiță Sterp mai trebuie să afle ce s-a întâmplat, el este singurul care încă nu știe, aștept să văd ce reacție va avea după ce iese de la Survivor”, ne-a mai spus Baboiash.

ADVERTISEMENT

Loredana, judecată că a colaborat cu maneliștii

”Cred că melodia asta a fost una dintre cele mai controversate de la noi. Toată lumea s-a grăbit să o judece pe Loredana că, vezi-Doamne, a colaborat cu maneliști. Dar să fim sinceri, niciunul dintre cei care suntem implicați în melodia aceea nu e vreun necunoscut. Vorbim de oameni, precum Ștefan de la Bărbulești, care cântă de 40 de ani, de Nicu Paleru care are experiență mai multă câți alții ani de viață, de Costi Ioniță care, la ora actuală, e cel mai tare producător muzical de la noi… Ce să mai spunem de Jean de la Craiova, de Adi de la Vâlcea, de Vali Vijelie sau de Florin Salam? Adică, oameni cu greutate în lumea lăutarilor”, explică cântărețul care, parcă modest intenționat, nu a spus niciun cuvânt despre cariera lui întinsă de-a lungul a trei decenii.

Iar când vine vorba despre cei ”tineri” din clipul și melodia cu care Loredana a împărțit părerile, Baboiash spune, sincer, ce crede despre valoarea lor, mai ales că mulți s-au grăbit să îi judece pe Culiță Sterp și pe Jador pentru succesul pe care îl au și care, evident, sunt invidiați de mulți dintre lăutarii de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

”Culiță Sterp și Jador? Să fim cinstiți, sunt printre cei mai iubiți artiști din România și nu degeaba. Adică, lumea poate să spună că melodia nu este pe placul lor, să o critice muzical, poate nu e pe gustul cuiva… Dar să arunci cu noroi în Loredana – care a făcut istorie și cu muzică lăutărească – și să spui că s-a coborât muzical este… jenant, la fel de jenant cum este să îi ataci pe cei care cântă în melodie, ne-a mai spus Baboiash, în exclusivitate.

Culiță Sterp e plecat la Survivor

De mai bine de patru luni, Culiță Sterp este plecat în Republica Dominicană, acolo unde luptă în echipa Faimoșilor, la Survivor. Cântărețul este unul dintre concurenții favoriți pentru a ajunge în finala Survivor, mai ales că pe plan sportiv se descurcă bine, iar numărul său de fani este, la modul evident, în creștere.

”Imaginile din clip cu Culiță Sterp sunt de anul trecut, de când a mai filmat pentru câteva piese cu Costi Ioniță. El nu a avut cum să fie la videoclip alături de noi, dar sunt convins că îi va plăcea ce va vedea atunci când va ieși de la Survivor”, a mai spus Baboiash pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, Culiță Sterp, atunci când se va termina experiența Survivor, va avea parte și de o altă surpriză, mai ales că iubita lui, Daniela, este însărcinată și nu mai are mult până va aduce pe lume primul copil al cântărețului.

Cine sunt cei 11 interpreţi din videoclipul “Fericire”

  • Loredana
  • Culiță Sterp
  • Baboiash
  • Adi de la Vâlcea
  • Stefan de la Bărbulești
  • Jador
  • Florin Salam
  • Jean de la Craiova
  • Vali Vijelie
  • Costi Ionță
  • Nicu Paleru
ADVERTISEMENT