Life

Culiță Sterp nu se uită la bani. Cât a plătit fostul concurent Survivor România la o petrecere

Culiță Sterp nu se uită la bani și este foarte generos atunci când vine vorba de petreceri. Recent, fostul concurent Survivor România a dat o petrecere de zile mari.
06.07.2021 | 19:49
Culita Sterp nu se uita la bani Cat a platit fostul concurent Survivor Romania la o petrecere
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp nu se uită la bani atunci când vine vorba de petreceri. Fostul concurent de la Survivor România a organizat o petrecere cu lăutari și nu a ținut cont de suma de bani pe care a scos-o din buzunar.

Artistul a devenit tată pe 17 iunie, așa că petrecerea ar putea fi una dată în cinstea fiului său și al Danielei Iliescu. Culiță i-a dat o sumă mare de bani lăutarului care a cântat la eveniment.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț nu a stat deloc pe gânduri și a scos mai multe bancnote din buzunar atunci când a sosit momentul să plătească.

Culiță Sterp nu se uită la bani. Cât a plătit fostul concurent Survivor România la o petrecere

Culiță Sterp a fost foarte generos cu lăutarul care a cântat la o petrecere organizată recent. Fostul concurent de la Survivor România i-a oferit acestuia 2.000 de euro, așa cum reiese dintr-un videoclip postat pe TikTok, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În clipul video apare și Iancu Sterp, fratele lui Culiță, dansând cu o fată. Lăutarul care a cântat la petrecere a comentat și el la postare și a spus că și-a luat mașină cu acea sumă de bani.

„Din banii ăia mi-am luat mașină”, a scris lăutarul. Culiță Sterp i-a răspuns după puțin timp: „Să te duci să îi faci Casco, nebunule.”

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_officialCând îti place să primesti trebuie să știi și să dai ?

♬ original sound – Culiţa Sterp

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România 2021 pentru a-i fi alături Danielei Iliescu atunci când a născut.

Competiția s-a prelungit cu mai bine de o lună față de cum era plănuit inițial, așa că artistul nu se mai putea concentra la traseele din Dominicană și s-a rugat de producători să-l lase acasă.

ADVERTISEMENT

De când a revenit în țară, cântărețul își împarte timpul între viața de tătic și cântările pe care le onorează la câte o petrecere.

Recent, Culiță Sterp a făcut publice mai multe imagini cu fiul lui, spunându-le fanilor că le va dezvălui și numele băiețelului cât de curând.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt foarte fericiți de când au devenit părinți  și se bucură de fiecare moment alături de băiețelul lor.

ADVERTISEMENT