Life

Culiță Sterp, o nouă surpriză muzicală pentru fani: ”La cine vă gândiți când ascultați melodia?”

22.11.2020 | 12:05
Culita Sterp o noua surpriza muzicala pentru fani La cine va ganditi cand ascultati melodia
Ce meserie avea Culiță Sterp înainte să devină cunoscut. Dezvăluirea concurentului Survivor România 2021”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp are o nouă surpriză muzicală pentru fanii, lansând în urmă cu numai două zile o melodie de dragoste. Piesa „Rămâi acolo unde ești” are un mesaj puternic legat de fostele relații de iubire, în versurile ei regăsindu-se multe persoane care au suferit. 

Cântărețul de muzică de petrecere este extrem de apreciat pentru muzica sa, dovadă fiind chiar ultima melodie care a urcat rapid în topurile muzicale. Concret, piesa a ajuns într-un timp foarte scurt pe locul 5 în trending și cel mai probabil va ajunge în primele 3 curând.

ADVERTISEMENT

„Vă iubesc pe toți cei care îmi sunteți alături și îmi ascultați muzica! Nu este o piesă făcută pentru cineva anume, este o piesă în care sunt sigur că o să vă regăsiți fiecare dintre voi, pentru voi cânt!”, a scris Culiță Sterp în dreptul piesei de pe canalul de Youtube.

Culiță Sterp, din nou în topurile muzicale. Cui îi este dedicată piesa

„Aștept părerile voastre în comentarii, și câte o distribuire dacă merită! Vă pup! ❤️😘”, a completat fostul soț al lui Carmen de la Sălciua referitor la ultima melodie lansată pe piața muzicală.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat piesa a fost apreciată în număr foarte mare de internauți, care l-au răsplătit pe cântăreț cu numeroase mesaje. În momentul de față melodia are aproape 520.000 de vizualizări, și asta în numai două zile de la lansare.

„Frumoasă melodie”, „Forță”, „Asta e pentru alea care în trecut te-au părăsit, iar acum te caută😅😁”, „Vorba aia, nu știi ce pierzi 💪🤣🤣, iar melodia asta este definiția acestei vorbe :))”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Muzica și textul melodiei „Rămâi acolo unde ești” sunt făcute de Marius de la Focșani, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră.

Culiță Sterp colindă țara-n lung și lat pentru a-i distra pe cei care-l iubesc și-i apreciază muzică. Ce-i drept, în ultima perioadă artistul nu a mai avut spectacole și concerte pe bandă rulantă, postând pe rețelele de socializare amintiri di anii trecuți.

ADVERTISEMENT

În postările de la InstaStory cântărețul a lăsat mai multe filmări de anul trecut, dar și din anii precedenți de la petreceri în Dubai sau în alte regiuni exotice ale lumii.

ADVERTISEMENT