Life

Culiță Sterp, planuri de nuntă? Când ar putea avea loc ceremonia cu Daniela Iliescu

Culiță Sterp este extrem de nerăbdător să devină tată pentru prima oară, dar se gândește și la nunta pe care o va avea alături de partenera sa de viață, Daniela Iliescu, cu care are o relație de 1 an și jumătate.
16.06.2021 | 22:57
Culita Sterp planuri de nunta Cand ar putea avea loc ceremonia cu Daniela Iliescu
Culiță Sterp, planuri de nuntă? Când ar putea avea loc ceremonia cu Daniela Iliescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România așteaptă cu nerăbdare momentul în care i se va naște băiețelul, dar nu uită nici de planurile de viitor. Cântărețul de muzică de petrecere se gândește serios să facă nunta cu iubita sa.

În ultimul vlog de pe canalul de Youtube al șatenei, Culiță Sterp a lăsat să se înțeleagă că este pe punctul de a organiza o cerere în căsătorie, dar nu dorește să ofere prea multe detalii despre asta.

ADVERTISEMENT

Vedeta vrea să ia lucrurile treptat, de aceea primul pas pe care îl va realiza este botezul copilului său și al Danielei Iliescu, care se pare că se lasă așteptat, și abia apoi cununia.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, mai aproape de nuntă? Ce a dezvăluit artistul de muzică de petrecere

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza.

ADVERTISEMENT

Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a spus Culiță Sterp, pe Youtube.

Fostul Faimos de la Kanal D nu este la prima căsătorie, el mai fiind însurat în trecut. Artistul a ajuns la altar cu frumoasa Carmen de la Sălciua, însă povestea lor de dragoste nu s-a terminat în cei mai frumoșii termeni.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și fosta soție au trecut printr-un scandal de proporții, motivul separării fiind infidelitatea. Cei doi au încercat de mai multe ori să se împace, dar din păcate, lucrurile nu au decurs cum ar fi trebuit.

Daniela Iliescu, motivul separării dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua?

În cele din urmă cântărețul de muzică de petrecere și artista au luat-o pe drumuri separate, la un moment dat zvonindu-se că Daniela Iliescu a intervenit între ei, mai ales că a fost și invitată la nunta lor.

ADVERTISEMENT

Manelistul a ținut să lămurească această situație neplăcută pentru partenera sa de viață, precizând că atunci când au început să se întâlnească nu mai forma un cuplu cu fosta soție, și anume Carmen de la Sălciua.

„Noi am început să ieșim în 2020, undeva pe la sfârșitul lunii ianuarie. Ca să se înțeleagă din start, când am început să ies cu Daniela eu nu mai eram cu fosta mea soție. 

Asta ca să scoatem ursul din cămară. Noi doi nu mai eram împreună, ne-am tot împăcat… am avut mai multe tentative”, a completat fostul concurent de la Survivor România.

ADVERTISEMENT