Life

Culiță Sterp, pregătit pentru revenirea acasă. Ce mesaj a transmis Faimosul de la Survivor România 

Culiță Sterp a fost descalificat din competiția sportivă Survivor România, iar acum este gata să se întoarcă în sânul familiei. Fostul Faimos este nerăbdător să ajungă în brațele iubitei sale, Daniela Iliescu, însărcinată în ultimul trimestru.
31.05.2021 | 16:30
Culita Sterp pregatit pentru revenirea acasa Ce mesaj a transmis Faimosul de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Fostul concurent din Republica Dominicană nu este supărat că nu a rămas până în marea finală a reality show-ului de la Kanal D, asta pentru că dorul de casă și-a făcut simțită prezența tot mai mult în ultima perioadă. Acum e pregătit să revină în țară.

Cântărețul de muzică de petrecere și-a dorit să ajungă cât mai repede la cei dragi, motiv pentru care a plecat deja din Republica Dominicană. Culiță Sterp a luat primul avion spre România, având un mesaj pentru cei care îl urmăresc în mediul online.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, dor mare de casă. Faimosul de la Survivor România este nerăbdător

Vedeta a ajuns în urmă cu puțină vreme pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, de unde a făcut un live pentru cei care vor să fie la curent cu zborul până acasă. Artistul abia așteaptă să revină pe plaiurile natale, unde este așteptat cu sufletul la gură.

Culiță Sterp este nerăbdător să revină în brațele iubitei sale, Daniela Iliescu, care mai are foarte puțin și devine mamă pentru prima oară, dar înainte de a se întâmpla asta fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre cum vede lucrurile.

ADVERTISEMENT

Artistul a avut parte de o senzație ciudată. El a fost nevoit să poartă mască de protecție după ce mai bine de 5 luni a trăit în jungla și aerul din Republica Dominicană, unde nu au fost ținute reguli stricte în această privință în rândul participanților.

„N-am mai purtat mască de cinci luni, șase luni. Ciudat tare. Să mergem acasă”, a spus Faimosul de la Kanal D, pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, totul despre plecarea de la Survivor România

„Vai, pământ românesc! Nu-mi vine să cred”, a completat Culiță Sterp la scurt timp după ce a ajuns pe aeroportul Henri Coandă din București.

Artistul nu regretă că a luat decizia de a pleca de la Survivor România, mărturisind că familia este pe primul loc înainte de bani, faimă sau carieră. Cântărețul prețuiește mai mult timpul cu cei dragi decât trofeul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că vedeta este așteptată acasă de premiul cel mare, bebelușul care se va naște chiar luna aceasta. Iubita sa, Daniela Iliescu, cât și dorul de familie au fost mai importante decât banii de la Survivor România.

„Îmi cer scuze dacă am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea, dar după cum v-am mai spus pentru mine familia este cea mai importantă și după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! P

e mine mă așteaptă premiul cel mare acasă!”, este mesajul lăsat de Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram, înainte de a pleca din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT