Life

Culiță Sterp, prima reacție după accidentul provocat în Cluj-Napoca. Ce a scris cântărețul pe rețele sociale

Culiță Sterp a avut prima reacție după accidentul provocat acum câteva zile în Cluj-Napoca. Ce a scris artistul în mediul online.
19.11.2022 | 17:42
Culita Sterp prima reactie dupa accidentul provocat in ClujNapoca Ce a scris cantaretul pe retele sociale
Culiță Sterp a reacționat după accidentul de acum câteva zile. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a avut o primă reacție după accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca zilele trecute. Artistul a fost plasat sub control judiciar.

Culiță Sterp a reacționat după accidentul de acum câteva zile

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie 2022, cântărețul a fost implicat într-un accident rutier grav în Cluj-Napoca. Culiță Sterp a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit mașina unui alt șofer care circula regulamentar. Artistul a fugit de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, interpretul de muzică de petrecere a făcut și un etilotest, în urma căruia s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,41 în aerul expirat.

După ce a fugit de la locul accidentului, oamenii legii l-au găsit pe cântăreț ascuns într-o toaletă publică de pe șantierul din spatele Teatrului Național.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului pe care l-a provocat, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Solistul a fost acuzat de conducerea sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției și vătămare corporală.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România 2021 a fost amendat și cu 1885 de lei. Acesta a mai primit și interdicția de la se urca la volan timp de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Ieri, Iancu Sterp a transmis un mesaj după cele întâmplate. Tânărul a spus că, într-adevăr, fratele lui mai mare a greșit atunci când s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, însă nimeni nu poate să-l judece și să-l condamne pentru ceea ce s-a întâmplat.

Culiță Sterp a reacționat după cele spuse de Iancu și a scris un mesaj în secțiunea de comentarii. După ce fratele său mai mic i-a luat apărarea, manelistul a scris “Te iubesc”, fericit că are familia alături în aceste momente, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

La videoclip au reacționat și Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță, și Daniela Iliescu, logodnica artistului. Cele două susțin declarațiile lui Iancu în legătură cu accidentul în care a fost implicat fratele său.

Iancu Sterp, mesaj dur după accidentul provocat de Culiță Sterp

Iancu Sterp a transmis un mesaj dur pentru cei care îl critică pe Culiță Sterp pentru accidentul de zilele trecute.

Fostul concurent de la Survivor România 2020 a spus că nimeni nu este în măsură să judece și că fratele lui oricum plătește pentru această faptă.

“Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan.

Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta…

Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată. Voi nu judecaţi că nu sunteţi Dumnezeu.”, sunt doar câteva dintre declarațiile pe care le-a făcut Iancu Sterp pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT