Life

Culiță Sterp răspunde pentru faptele sale. Ce au decis magistrații în urma accidentului din Cluj-Napoca

Culiță Sterp, consecințe după accidentul provocat în Cluj-Napoca. Ce au hotărât judecătorii și ce nu mai poate face artistul.
24.11.2022 | 17:07
Culita Sterp raspunde pentru faptele sale Ce au decis magistratii in urma accidentului din ClujNapoca
Culiță Sterp, consecințe după accidentul provocat în Cluj-Napoca. Ce au hotărât judecătorii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul cântăreț de muzică de petrecere răspunde pentru faptele sale. Ce au decis magistrații în urma accidentului din Cluj-Napoca, după ce vedeta a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Culiță Sterp, consecințe după accidentul provocat în Cluj-Napoca. Ce au hotărât judecătorii

Culiță Sterp a depus contestație prin intermediul avocaților săi pentru a scăpa de controlul judiciar. Cererea artistului a fost analizată de magistrații de la Judecătoria Cluj și în cele din urmă a fost luată o decizie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, solicitarea vedetei, care dorea să primească acceptul pentru a concerta în străinătate, a fost respinsă. Așadar, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua trebuie să aștepte încheierea celor două luni de restricție.

Concret, în următoarea perioadă fostul concurent de la Survivor România nu mai poate susține spectacole în afara României.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Culiță Sterp are un dosar penal deschis pe numele său și este cercetat de oamenii legii pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru părăsirea locului accidentului fără acordul polițiștilor.

În plus, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua este cercetat pentru că a trecut pe roșu și a condus sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, mesaj pentru toți fanii săi

Culiță Sterp a transmis în urmă cu puțin timp un mesaj pentru toții fanii săi. Declarațiile nu au legătură cu procesul său, ci cu brandul de haine lansat de partenera sa de viață, Daniela Iliescu.

„Vă pupăm pe toți. Știți vorba aia: în tot răul este și un bine. Daniela tocmai ce și-a lansat brandul. Vă invit pe toți să intrați aici cei care aveți copilași și nu numai pentru că veți găsi o gamă variată de treninguri. 

ADVERTISEMENT

În plus, vă puteți lua treninguri family, adică cei care aveți copii și vreți să vă îmbrăcați toți la fel. Este o calitate superioară, produsele sunt făcute în România, bumbac 100%. 

Mai multe detalii găsiți voi pe site. Vă mulțumim că sunteți alături de noi”, a spus cântărețul de muzică de petrecere pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: