Life

Culiță Sterp, reacție acidă după ce s-a scris că ar fi ucis un om într-un accident rutier: ”Asta nu o să rămână așa”

Culiță Sterp trece la amenințări. Celebrul manelist a avut o reacție extrem de acidă după ce s-a scris despre el că ar fi ucis un om într-un accident rutier.
06.12.2022 | 22:00
Culita Sterp reactie acida dupa ce sa scris ca ar fi ucis un om intrun accident rutier Asta nu o sa ramana asa
Culiță Sterp anunță că a dat televiziunile, dar și presa în judecată. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp se confruntă cu un val de probleme după accidentul de la Cluj care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

Culiță Sterp, reacție acidă după ce s-a scris că ar fi cauzat un accident rutier în 2016

Recent, a apărut o informație în presă conform căreia manelistul ar fi avut cazier, iar în 2016 ar fi ucis un bărbat într-un accident rutier teribil.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a aflat că informația a fost una falsă, iar Nicolae Sterp, autorul accidentului rutier, era un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, dintr-un alt oraș, clarificările fiind aduse chiar de avocatul său.

Deși până acum a preferat să păstreze tăcerea, Culiță Sterp se pare că nu a mai rezistat mult. Artistul a simțit nevoia să aducă o serie de clarificări referitoare la informația care a făcut înconjurul presei.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că este hărțuit și nu înțelege cum pot fi date la televizor astfel de detalii fără a fi verificate.

Mai mult de atât, artistul acuză presa din România că în realitate ar fi vrut să îi strice imaginea, iar lucrurile nu vor rămâne așa.

ADVERTISEMENT

”Cum puteți să dați, nu că aș fi omorât un om, voi ați pus direct: Culiță Sterp a omorât un om în anul 2016. M-ați făcut recidivist, m-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa.

Este peste puterea mea de înțelegere, ați știut că este coincidență și tot ați dat în mine, am surse printre voi și știu că ați știut că e coincidență, ați vrut să-mi stricați imaginea, plus că l-ați băgat pe unu în direct să zică că e fiul decedatului”, a spus Culiță Sterp, pe canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp vrea să își facă dreptate

Manelistul este hotărât să meargă mai departe pentru a-și face dreptate. Acesta susține că bărbatul care a apărut în direct și a vorbit despre accidentul din 2016, în care el nu a fost implicat, ar fi spus numai minciuni.

În acest sens, Culiță Sterp nu înțelege cum s-a ajuns ca un om să fie plătit pentru a spune minciuni în direct.

Cântărețul îl va acționa în judecată pe bărbatul respectiv și totodată i-a avertizat pe fanii săi să nu mai creadă informațiile apărute în spațiul public.

Acesta spune că are încredere în justiția din România și speră să i se facă dreptate.

De asemenea, Culiță Sterp le promite ”tuturor” celor care au încercat să îi distrugă imaginea că vor plăti, așa cum el, la rândul său, va plăti pentru teribilul accident de la Cluj.

”O să se facă dreptate, v-am zis că nu rămâne așa, ne vedem în instanță, nimeni nu e mai presus ca legea, fiecare o să plătească, așa cum plătesc și eu pentru accidentul pe care l-am făcut acum”, a mai adăugat artistul.

În descrierea videoclipului postat, Culiță Sterp spune de asemenea că a dat televiziunea, dar și presa din România în judecată după informațiile publicate.

ADVERTISEMENT