Life

Culiţă Sterp, reacţie după ce fratele său l-a bătut pe Ovidiu Neveu: “Puteam să pariez şi casa pe el”

Ce reacție a avut Culiță Sterp după ce fratele său, Iancu Sterp, l-a bătut pe Ovidiu Neveu în cușca MMA. Cântărețul a fost mereu sigur de victoria acestuia și chiar a pariat pe el.
11.05.2022 | 23:48
Culita Sterp reactie dupa ce fratele sau la batut pe Ovidiu Neveu Puteam sa pariez si casa pe el
Culiţă Sterp, reacţie după ce fratele său l-a bătut pe Ovidiu Neveu. foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a declarat mereu înainte de meciul dintre Ovidiu Neveu și fratele său că are toată încrederea că Iancu Sterp va fi cel câștigător. Cântărețul a reacționat după ce fratele său a învins.

Cum a reacționat Culiță Sterp după ce Iancu a câștigat meciul

Iancu Sterp a fost cel care a câștigat meciul împotriva TikTokker-ului Ovidiu Neveu, iar fratele acestuia nu s-a ferit să se bucure de victoria obținută.

ADVERTISEMENT

După ce a spus în repetate rânduri înainte de marele eveniment că este sigur că fratele său va fi cel învingător, Culiță Sterp a fost cu adevărat în culmea fericirii când acest lucru s-a și întâmplat.

„Suntem 99% siguri că o să câștige, nu trebuie subestimat nici băiatul cu care se bate, Ovidiu”, spunea Culiță Sterp înainte de gala MMA.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, în culmea fericirii după victoria fratelui său

„Meciul dintre Iancu și Neveu s-a terminat cum v-am spus. Victorie, Iancu! L-a rupt. Puteam să pariez și casa pe el”, a scris acesta pe TikTok, unde a postat și un clip cu lupta.

De asemenea, cântărețul nu a putut să se abțină și a făcut și o trimitere la Ovidiu Neveu: „Noapte bună, te pupăm fratelo, scuze”, a scris Culiță tot pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

După luptă, Iancu Sterp a făcut și primele declarații. Acesta a spus că șicanările dintre el și adversarul său au existat de când au decis să se bată. Mai mult, Ovidiu Neveu i-ar fi jignit familia lui Iancu Sterp.

„Mi-a deranjat familia și a spus niște vorbe urâte, de asta am vrut să îl termin cât mai repede, am intrat nervos. Decât să fi ieșit învins de acolo, mai bine ieșeam mort!”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a pariat pe fratele său

Culiță Sterp a mai dezvăluit, tot pe rețelele de socializare, că a pariat mulți bani pe victoria fratelui său.

Drept urmare, după ce Iancu Sterp a fost declarat învingător, cântărețul ar fi obținut un câștig de 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT