Life

Culiță Sterp și-a făcut iubita să plângă. Daniela Iliescu, în lacrimi, după gestul făcut de partenerul său

Culiță Sterp și-a făcut iubita să plângă, în urma unui gest incredibil.
06.06.2021 | 20:57
Culita Sterp sia facut iubita sa planga Daniela Iliescu in lacrimi dupa gestul facut de partenerul sau
Culiță Sterp și-a făcut iubita să plângă. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură video
ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a plâns, după un gest făcut de partenerul său de viață. Culiță Sterp a emoționat-o până la lacrimi pe viitoarea mămică, atunci când i-a mărturisit că i-a scris o scrisoare.

Culiță Sterp și-a făcut iubita să plângă. Care este motivul

Aceasta a fost redactată de viitorul tătic, iar partenera sa urma să o citească abia când mai avea puțin până să nască. Până la urmă, cel care a citit-o a fost nimeni altul decât iubitul său.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a devenit foarte emoționată, mai ales că subiectul ales de Culiță Sterp a fost unul sensibil, anume venirea pe lume a bebelușului lor.

Culiță Sterp a scris niște rânduri emoționante, în care arată cât de mult o apreciază, de fapt, pe viitoarea mamă a copilului său. Aceasta i-a mărturisit că o consideră foarte puternică.

ADVERTISEMENT

De asemenea, i-a mai spus iubitei sale că este normal să se simtă speriată de tot necunoscutul ce o așteaptă, dar că aceasta este capabilă de orice, așa că nu ar trebui să fie îngrijorată.

Culiță Sterp nu a uitat să aducă un omagiu corpului femeii iubite, care a fost în stare să creeze acel bebeluș perfect pe care îl așteaptă împreună. El i-a mai spus și că odată cu venirea sa pe lume, copilul îi va da aripi.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, declarații de dragoste pentru iubita lui

Culiță Sterp a avertizat-o pe iubita sa că momentele de după nașterea bebelușului vor fi cele mai frumoase din viața sa, în care va zâmbi neîncetat, știind că acea ființă depinde doar de ea.

Cântărețul nu a uitat să îi spună iubitei sale să îl încurajeze și să îi spună ce tată bun va fi pentru copilul lor.

ADVERTISEMENT

„Dacă ați fost doar voi doi până acum, acum veți fi trei. Nașterea este singura ocazie de a înșela logica mtematică: 1+1=3 sau 4 sau 5.

Indiferent dacă tu și iubitul tău v-ați căsătorit sau nu, schimbări nu au fost pentru că iubirea este iubire și fără certificat de căsătorie. Nașterea unui copil este un game changer.

Schimbarea este abruptă și va veni la pachet cu schimbări nebănuite. Uită-te în ochii partenerului tău și spune-i că va fi un tată grozav(…) Nu uita că acele kilograme în plus te fac mai sexy ca niciodată”, i-a mai spus Culiță Sterp iubitei sale, pe canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT
Tags: