Life

Culiță Sterp și-ar dori să-i vadă pe părinții lui din nou împreună: „Sunt orgolioși amândoi”

Cu toate că i-a părăsit pe el și pe frații lui în 2013, Culiță Sterp are, în prezent, o relație bună cu tatăl său. Artistul a încercat să-i împace pe părinții lui, însă nu a avut succes.
30.03.2022 | 00:32
Culita Sterp siar dori sai vada pe parintii lui din nou impreuna Sunt orgoliosi amandoi
Culiță Sterp își dorește ca părinții lui să se împace. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Părinții lui Culiță Sterp s-au despărțit în urmă cu aproximativ 9 ani. Mama Geta a povestit în nenumărate rânduri detalii cutremurătoare din căsnicia nefericită avută alături de tatăl copiilor săi. Cu toate acestea, artistul l-a iertat pe bărbat și încearcă să aibă o relație apropiată cu acesta.

Culița Sterp își dorește ca părinții lui să fie din nou împreună, dar orgoliul nu îi lasă pe aceștia să comunice

În timp ce Iancu și Geta nu vorbesc prea mult despre tatăl lor, Culiță și Ileana Sterp au reluat legătura cu bărbatul și încearcă să mențină o relație apropiată.

ADVERTISEMENT

Artistul pare să își fi iertat părintele, în ciuda suferinței pricinuite familiei din care provine. Mai mult, mama Geta a acceptat situația.

Pe contul său de TikTok, Culiță Sterp a distribuit un videoclip în care apare alături de tatăl și de fiul lui, Milan. În secțiunea de comentarii, cei care îl îndrăgesc l-au întrebat dacă a reușit să-l ierte și daca și-ar dori ca părinții lui să se împace.

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_officialTatăl meu, Culiță 🤍 nu mulți îl știți pt că nu locuiește cu noi dar o să îl vedeți în următorul meu clip “Din tot ce aduni omule-n grabă” 🥺♬ sunet original – Culiţa Sterp

Cântărețul a răspuns și a transmis că a mai încercat și în trecut să-și reunească familia, însă nu a avut prea multe șanse de reușită.

„Am mai încercat asta în trecut dar nu am reușit. Sunt orgolioși amândoi! Poate pe viitor, cine știe…”, a spus cântărețul, conform WoWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp va apărea într-un videoclip muzical alături de tatăl lui

În descrierea postării de pe TikTok, Culiță Sterp l-a prezentat urmăritorilor pe tatăl său și le-a mărturisit că acesta va fi protagonistul videoclipului următoarei sale piese.

„Tatăl meu, Culiță. Nu mulți îl știți pentru că nu locuiește cu noi. Dar o să îl vedeți în următorul meu clip, ‘Din tot ce aduni omule-n grabă’.”, a dezvăluit Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Mama Geta nu a avut o căsnicie ușoară cu tatăl lui Culiță Sterp

Mama Geta a povestit într-un videoclip publicat de fiica sa pe YouTube unul din episoadele în care soțul său a făcut-o să sufere.

Mama lui Culiță Sterp se pregătea să meargă la o nuntă și voia să poarte un costum primit în dar de la sora ei. Partenerul de viață nu a fost de acord cu vestimentația aleasă și a recurs la un gest surprinzător. Le-a dat foc obiectelor de îmbrăcăminte.

 

ADVERTISEMENT
Tags: