Life

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, prima apariție împreună după Survivor România. Momentul stânjenitor pe care l-a văzut toată lumea

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au apărut pentru prima oară împreună la TV după ce cântărețul a părăsit competiția din Republica Dominicană.
01.06.2021 | 17:25
Culita Sterp si Daniela Iliescu prima aparitie impreuna dupa Survivor Romania Momentul stanjenitor pe care la vazut toata lumea
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au vorbit despre timpul în care au fost distanțați din cauza Survivor România și bucuria revederii. A existat un moment care a părut destul de stânjenitor pentru graviduță. Cel puțin din fața micilor ecrane.

Daniela și Culiță au intrat în transmisiune directă la Teo Show, din Hațeg, unde au vorbit despre cum a fost să se revadă după ce au stat 5 luni despărțiți.

ADVERTISEMENT

Culiță a ținut să le mulțumească fanilor săi pentru toată susținerea de care a avut parte. Acesta a mulțumit și producătorilor pentru că au înțeles decizia de a se întoarce în România. Și-a dorit enorm să fei aproape de bebelușul care va veni în curând pe lume.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, prima apariție împreună după Survivor România

Culiță a spus că trofeul său adevărat este familia minunată pe care o are. Cântărețul a mai spus că dacă s-ar fi putut prelungi sarcina cu vreo două luni, ar mai fi stat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Au existat și două moment mai puțin plăcute în intervenția celor doi la Kanal D. Culiță a fost nemulțumit de burtiera afișată pe ecran: „Mama Geta, supărată pe Daniela Iliescu”. A cerut echipei Teo Show să schimbe acel titlu negând că între cele două ar exista disensiuni.

Daniela, care se afla exact lângă partenerul ei, nu a negat cu subiect și predicat faptul că doamna Geta ar fi supărată pe ea. A spus, în schimb, că a primit foarte multe sfaturi de la ea. În tot acest timp i-a transmis să fie puternică.

ADVERTISEMENT

Îndemnurile și poveștile prin care a trecut doamna Geta i-au dat curaj și putere să reziste în acest timp iubitei lui Culiță.

După acest moment care s-a rezolvat imediat, a apărut o altă situație stânjenitoare pentru viitoarea mămică. Teo și Bursucu au rugat-o frumos dacă poate să le arate telespectatorilor burtica ei, însă aceasta a refuzat să facă asta în direct.

ADVERTISEMENT

Culiță a spus că doar el poate să îi vadă burtica, lucru complet fals căci Daniela are o mulțime de fotografii cu burtica ei pe Instagram.

„O să vedeți surpriza din ou”, este răspunsul dat de Daniela Iliescu la insistențele lui Teo Trandafir de a-i vedea burtica. „Da, da, cozonăcelul”, este reacția imediată a lui Teo care i-a schimbat complet fața Danielei.

daniela iliescu
Daniela Iliescu a refuzat să își arate burtica în direct la Teo Show, însă pagina ei de Instagram este plină de fotografii în care își arată burtica. Foto: Instagram

Cât de mult s-a schimbat cântărețul în Republica Dominicană: „E mai mult spre familie acum”

Iubita lui Culiță părea destul de deranjată de intervenția în direct pe care a avut-o, mai ales spre finalul acesteia. Trecând de această scenă pe care telespectatorii au văzut-o, Culiță a vorbit despre experiența lui la Survivor România. A dezvăluit că acolo și-a dat seama cât de importantă este familia pentru el.

Cântărețul din Țara Hațegului a dezvăluit că a reușit să ajungă la formele sale din liceu. A dat jos nici mai mult, nici mai puțin decât 17 kilograme în cele 5 luni de competiție.

„Am vorbit multe și mi se pare schimbat. E mai mult spre familie acum decât era înainte. Poate a realizat ce e mai important în viață. Nu cred că oricine ar face pasul pe care l-a făcut și îi mulțumesc de față cu oamenii”, a povestit Daniela Iliescu despre cealaltă schimbare pe care a observat-o la tăticul copilului ei, dincolo de schimbarea fizică evidentă.

 

ADVERTISEMENT