Life

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit în Turcia: “Am sus DA cu sufletul”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit în Turcia și au postat imagini cu momentul special pe rețelele de socializare. Iată ce mesaj a transmis iubita cântărețului!
16.06.2022 | 16:20
Culita Sterp si Daniela Iliescu sau logodit in Turcia Am sus DA cu sufletul
Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au logodit în Turcia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Daniela Iliescu, care i-a dăruit un băiețel anul trecut. Cei doi sunt împreună de trei ani, dar se cunosc încă de pe vremea în care erau la liceu.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit în Turcia

Cererea în căsătorie a avut loc în Cappadocia, Turcia, acolo unde interpretul de muzică de petrecere filmează un nou videoclip.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a postat câteva imagini cu momentul special și a scris câteva cuvinte despre povestea de dragoste dintre ea și tatăl copilului ei.

“Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍 Nu am crezut niciodată în iubirea din povești, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

ADVERTISEMENT

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine.

Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

ADVERTISEMENT

Te iubesc, frumosul meu! 🤍”, a scris Daniela Iliescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela (@daniela.iliescu)

Culiță Sterp, emoții mari după ce s-a logodit

La rândul său, Culiță Sterp le-a spus fanilor că vor vedea acest moment în videoclipul melodiei “Nu pot iubi alte femei”, care va fi lansat în curând, creat special pentru momentul cererii în căsătorie. Artistul a recunoscut că el și partenera lui au avut emoții foarte mari.

“A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată ‘Nu pot iubi alte femei’. Pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne.”, a spus Culiță Sterp pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu sunt împreună de trei ani. Cei doi se cunosc de mult timp și au fost colegi la liceu, dar povestea de dragoste a început mulți ani mai târziu.

ADVERTISEMENT