Life

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, vacanță de vis în Turcia. În ce loc superb s-au distrat și au muncit cei doi

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au distrat, dar au și muncit, într-unul din cele mai vizitate locuri din Turcia. Cântărețul a filmat un nou videoclip alături partenera lui.
15.06.2022 | 12:34
Culita Sterp si Daniela Iliescu vacanta de vis in Turcia In ce loc superb sau distrat si au muncit cei doi
Culiță Sterp și femeia vieții sale, Daniela Iliescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au dus în Cappadocia, Turcia, pentru a petrece câteva zile frumoase, însă scopul lor principal a fost altul.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, treabă și distracție în Cappadocia

Interpretul de muzică de petrecere a transformat vizita de lucru într-o vacanță de neuitat alături de iubita lui. Cu ea a și filmat un videoclip printre baloanele care se ridicau de la sol.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcați în haine de gală, Daniela și Culiță au completat peisajele spectaculoase pe care le vizitează anual sute de mii de turiști.

Artistul a postat câteva imagini pe contul său de Instagram, unde s-a arătat extrem de încântat pentru experiența pe care a trăit. În filmulețe apare și Daniela Iliescu. Blondina pare extrem de fericită datorită escapadei de care a avut parte.

ADVERTISEMENT

Culiță și Daniela au respectat toate indicațiile regizorale astfel încât noul videoclip să iasă ca la carte. La finalul zilei de filmări, cei doi porumbei s-au și distrat alături de prietenii lor, la un pahar de… vorbă și o masă copioasă.

Imaginile postate de Culiță Sterp din Cappadocia. Foto: Instagram

Iubita îi e stâlp de sprijin

Interpretul de muzică de petrecere are un succes uriaș, iar o parte a reușitei i se datorează și viitoarei sale soții. Daniela îi este aproape în orice proiect pe care îl urmează hațeganul și s-a dovedit de multe ori că este un real sprijin în deciziile pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Culiță se consultă des cu aleasa inimii sale în legătură cu activitatea sa profesională. Chiar dacă îi acordă libertate totală, Daniela știe să fie mereu acolo unde Culiță are nevoie. De data aceasta, partenera artistului este chiar protagonistă în cea mai nouă surpriză pregătită de muzician pentru fanii săi.

Piesele cântărețului intră aproape de fiecare dată în trending. Până acum, a strâns zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Când vine vorba despre evenimente, e de multe ori cap de afiș.

ADVERTISEMENT

„Se oprește timpul”, „Ivanko” și „Banii sau iubirea” sunt trei dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Culiță.

ADVERTISEMENT