Life

Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte în urmă cu 10 ani: ”Mama era distrusă”

Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte, într-un grav accident rutier, în urmă cu 10 ani. Mama acestora, Geta, era devastată de durere.
17.11.2022 | 15:38
Culita Sterp si fratii lui la un pas de moarte in urma cu 10 ani Mama era distrusa
Culiță Sterp se afla la volanul mașinii la momentul accidentului grav. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală despre Culiță Sterp, după ce s-a aflat că noaptea trecută a provocat un grav accident rutier, pe o stradă din Cluj-Napoca, rănind un șofer și apoi a fugit de la fața locului. Solistul nu ar fi străin de astfel evenimente. În urmă cu 10 ani a mai trecut printr-un episod similar.

Culiță Sterp a mai fost implicat în trecut într-un grav accident rutier. El și frații săi erau să moară

Acum un deceniu, Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte în timp ce se întorceau de la mare cu un microbuz. Autovehiculul era condus de interpret, care brusc a adormit la volan și nu a durat mult până la producerea unui accident rutier grav.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și-a amintit în cadrul unui interviu cum mașina pe care o conducea atunci a intrat în șanț, iar el și frații săi s-au ales cu leziuni extrem de grave, care le-a pus în pericol viața. La primirea veștii triste, mama Geta a avut un șoc, încât se ruga la Dumnezeu ca măcar unul dintre copii să-i rămână în viață.

”Am avut un accident toţi patru.(…) Veneam de la mare cu microbuzul nostru…Eu conduceam. Pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul…s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare.

ADVERTISEMENT

Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap. Dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot.

Mama era distrusă, era singură acasă…a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav”, a relatat Culiță Sterp pentru emisiunea ”Agenția VIP”, în 2018, potrivit retetesivedete.ro

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a produs un grav accident rutier miercuri noaptea. A rănit un șofer și a fugit de la fața locului

Noaptea trecută, miercuri 16 noiembrie 2022, interpretul de manele a fost autorul unui alt grav accident de mașină. Într-o intersecție din Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Culiță Sterp se afla sub influența alcoolului la volanul unui Mercedes și a lovit un Logan, al cărui șofer a fost rănit și dus la spital. Așa cum prevede legea, artistul nu a stat la fața locului, ci a fugit. Acum s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă în acest caz.

ADVERTISEMENT

”După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a comunicat IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT