Life

Culiță Sterp și Georgiana Lobonț, puși la zid de Armin Nicoară. Artistul a făcut dezvăluiri incendiare

16.04.2021 | 16:45
Culita Sterp si Georgiana Lobont pusi la zid de Armin Nicoara Artistul a facut dezvaluiri incendiare
ADVERTISEMENT

Invitat în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Armin Nicoară a acceptat celebra provocare cu sosurile iuți și l-a pus la zid pe Culiță Sterp, despre care a spus că nu are talent muzical, dar și pe alți artiști din domeniu. 

În opinia tânărului interpret, Culiță Sterp este un artist netalentat, iar Georgiana Lobonț este o persoană nesuferită, cu care a lucrat la începutul carierei.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară a fost suficient de curajos să spună exact ceea ce gândește și a vorbit și de alte artiste din industria muzicală, printre care Oana Tomoioagă și Adriana Antoni.

Culiță Sterp și Georgiana Lobonț, puși la zid de Armin Nicoară. Artistul a făcut dezvăluiri incendiare

Armin Nicoară a acceptat să ia parte la provocarea „Spui tot sau îți ia gura foc”, care are loc în fiecare vineri la show-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator i-a adresat cele mai picante întrebări, iar tânărul a fost sincer până la capăt, fiind nevoit să guste din sosurile iuți o singură dată.

„Care dintre tinerii de succes din muzica populară, femei sau bărbați, crezi că sunt cei mai lipsiți de talent?”, l-a întrebat Măruță pe cântăreț. Cei nominalizați de Armin Nicoară sunt Culiță Sterp și Stana Izbașa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o altă întrebare a fost „Care dintre soliștii din muzica populară, bărbați sau femei, sunt cei mai nesuferiți?”, care l-a pus în dificultate pe tânărul saxofonist. Cele trei nume la care s-a gândit au fost Adriana Antoni, Georgiana Lobonț  și Oana Tomoioagă.

Artistul i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că Georgiana Lobonțț l-a tratat cu superioritate la un moment dat, atunci când a început să aibă succes în carieră. „Nenorocită mică!”, a exclamat Armin Nicoară, mai în glumă, mai în serios.

ADVERTISEMENT

În plus, saxofonistul a mai făcut o dezvăluire incendiară și a recunoscut că Georgiana Lobonț este una dintre persoanele din showbiz care i-a făcut avansuri mai demult. În culise, Claudia Puican, iubita lui, a urmărit cu atenție toate aceste dezvăluiri.

ADVERTISEMENT