Life

Culiță Sterp, uimit de un eveniment neplăcut, pe autostradă: ”Vai de capul meu”

Culiță Sterp a fost martor la un eveniment nefericit în timp ce se îndrepta cu mașina spre Timișoara. Fostul concurent al competiției Survivor România a făcut publice mai multe filmări.
05.07.2022 | 10:34
Culita Sterp uimit de un eveniment neplacut pe autostrada Vai de capul meu
Culiță Sterp, martor unui eveniment nefericit. Ce a văzut cântărețul pe autostradă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a rămas uimit de o întâmplare neplăcută, care a avut loc pe autostradă. A rămas surprins de un incendiu de amploare, în timp ce se afla în trafic împreună cu un amic.

Culiță Sterp, martorul unui eveniment nefericit. Ce a văzut cântărețul pe autostradă

Culiță Sterp călătorește foarte mult prin țară prin prisma meseriei sale și are parte de foarte multe evenimente, iar recent a împărtășit cu fanii unul dintre acestea. Artistul a observat un incendiu foarte mare pe autostradă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a observat flăcări uriașe și un fum gros în timp ce se deplasa pe autostradă, pe sensul spre Timișoara. Vedeta nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor incendiul de proporții.

„Băi, ce o luat foc aici, oare? E pe autostradă sau ce? Vai de capul meu, dar ce-i aici, Doamne! Suntem lângă Timișoara. Băi, ești nebun la cap! Ce o fi luat foc aici. E ceva fabrică aici. 

ADVERTISEMENT

Nu știu ce e aici, unde sunt pompierii”, se întreabă cântărețul de muzică de petrecere în timp ce se află în mașină, pe autostradă. Filmarea a fost făcută publică pe pagina de Instagram.

„Oprește ventilația”, este comentariul făcut de prietenul lui Culiță Sterp, care se află la volanul mașinii.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp, imagini de la incendiul de pe A1
Culiță Sterp, imagini de la incendiul de pe A1. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Culiță Sterp, imagini de la incendiul de pe A1. De la ce a pornit

Culiță Sterp a trecut de incendiul din apropierea orașului Timișoara, care ar fi pornit de la temperaturile ridicate din ultimele zile. Primele informații arată că focul s-a produs în zona localităților Remetea Mare-Ianova.

Din păcate, flăcările s-au extins rapid pe o suprafață mare. Fumul s-a ridicat la zeci de metri înălțime și a speriat șoferii care se aflau în momentul respectiv pe A1. La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de pompieri militari din Timișoara și trei de pompieri voluntari.

ADVERTISEMENT

Focul a fost stins după mai bine de o oră. În total au ars patru hectare acoperite cu vegetație uscată, fumul fiind vizibil inclusiv în Timișoara.

ADVERTISEMENT