Life

Culiță Sterp, un romantic incurabil. Ce surpriză i-a pregătit iubitei sale, Daniela Iliescu

Culiță Sterp are numai cuvinte de laudă pentru partenera sa de viață, Daniela Iliescu, care l-a făcut în această vară tată de băiat.
06.10.2021 | 18:01
Culita Sterp un romantic incurabil Ce surpriza ia pregatit iubitei sale Daniela Iliescu
ADVERTISEMENT

Artistul de muzică de petrecere este un romantic incurabil, fapt care poate fi dovedit foarte ușor mulțumită imaginilor pe care le publică în social media.

Cântărețul a pregătit recent o surpriză uriașă pentru iubita sa, Daniela Iliescu, care și-a aniversat ziua de naștere. Culiță Sterp s-a gândit la toate pentru a-i face pe plac șatenei.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a apărut îmbrăcat în halat și cu un buchet imens de trandafiri roșii, locul în care s-a pozat fiind de altfel, unul ieșit din comun.

Culiță Sterp, surpriză pentru iubita sa, Daniela Iliescu. Ce a pregătit

Culiță Sterp s-a fotografiat în lift, mândrindu-se cu gesturile frumoase pe care le face pentru mama fiului său, Milan.

ADVERTISEMENT

Momentul nu a fost trecut cu vederea nici de internauți, care cu siguranță, s-au bucurat să-l vadă pe artist în această ipostază inedită.

Fostul Faimos din Republica Dominicană și actuala parteneră de viață, Daniela Iliescu, nu numai că sunt un cuplu frumos și unit, dar au și o prietenie care durează de ani buni.

ADVERTISEMENT

Au fost colegi în liceu, Culiță Sterp dezvăluind la un moment dat că a plăcut-o încă de atunci pe șatenă, dar drumurile lor au ajuns să se intersecteze abia recent.

Culiță Sterp, despre prietenia cu Daniela Iliescu: „Eu am simțit ceva”

„Îmi primul rând, mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că vom rămâne la fel de buni prieteni sau poate și mai buni! Uhu, am simțit eu ceva, eu am simțit ceva!”, a spus vedeta într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube.

Între timp, artistul a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua de care a divorțat cu mare scandal. După mai multe certuri și împăcări au ajuns să se despartă definitiv.

În prezent, Culiță Sterp este fericit și împlinit alături de Daniela Iliescu, care l-a făcut tată pentru prima oară. Cântărețul din Hațeg are un băiat pe nume Milan.

ADVERTISEMENT