Life

Culiță Sterp va fi eliminat de la Survivor România? ”Îmi e greu. Voi fi tată și eu încă sunt aici”

Culiță Sterp ar putea părăsi competiția din Republica Dominicană. A fost nominalizat pentru eliminare.
23.05.2021 | 12:18
Culita Sterp va fi eliminat de la Survivor Romania Imi e greu Voi fi tata si eu inca sunt aici
Culiță Sterp va fi eliminat de la Survivor România? ”Îmi e greu. Voi fi tată și eu încă sunt aici” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este pregătit să părăsească Survivor România. A primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi și ar putea pleca acasă.

Cântărețul este al doilea concurent nominalizat pentru eliminare în această săptămână, după Sebastian.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp va fi eliminat de la Survivor România?

Faimoșii au avut o săptămână extrem de dificilă. Au pierdut și al doilea joc de imunitate și au fost obligați să facă noi nominalizări pentru a-și elimina colegi din competiție. Cum au rămas puțini concurenți, decizia a fost destul de greu de luat.

Culiță Sterp a fost cel care a adunat cele mai multe voturi, cinci, și a intrat în cursa pentru eliminare alături de Sebastian Chitoșcă. Cântărețul nu a fost deloc deranjat, ba mai mult a spus că își dorește să vină în România. Iubita sa este însărcinată și în scurt timp va deveni tată. 

ADVERTISEMENT

“Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Eu știu că sunt susținut de oamenii de acasă.

Le-am simțit susținerea de-a lungul anilor de fiecare dată când am scos o melodie, de fiecare dată când merg la concerte să le cânt.

ADVERTISEMENT

Nu mai trebuie să spun, știe toată lumea situația mea. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine”, a declarat Culiță Sterp.

Primul nominalizat al săptămânii, Sebastian

În cursa pentru eliminare este și Sebastian. Faimosul ar putea pleca acasă, după ce a primit patru voturi din partea colegilor săi. Sebastian a refuzat să facă orice declarație despre acest subiect, dar a spus că după părerea sa, Zanni va câștiga competiția.

ADVERTISEMENT

„Am fost un tip destul de realist și sunt și oricât de bun am fost pe traseu și social, competiția asta merită s-o câștige Zanni. El are toate calitățile, și sportive, și umane, și tot ce vrea el.”, a spus Sebastian.

Zanni este susținut și de fosta concurentă, Ana Porgras. Aceasta postează mesaje prin care îl încurajează pe conturile ei de socializare.

Fanii s-au sesizat deja și o întreabă pe brunetă dacă are de gând să se mute cu Zanni, după ce Survivor se va termina.

ADVERTISEMENT