Life

Culiță Sterp, vacanță de vis după ce a fost jefuit. Unde s-a dus și cât costă cazarea în resortul ales

Culiță Sterp, Daniela Iliescu și fiul lor, Milan, au plecat din țară în prima lor vacanță după jaful care a avut loc în casa cântărețului de muzică de petrecere.
06.08.2022 | 17:30
Culita Sterp vacanta de vis dupa ce a fost jefuit Unde sa dus si cat costa cazarea in resortul ales
Culiță Sterp și Daniela Iliescu, cu fiul în Corfu, Grecia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ca să mai uite de supărările din ultima perioadă, Culiță Sterp și-a luat familia și s-a dus într-o insulă din Grecia!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, escapadă în Corfu

Cântărețul de muzică de petrecere și aleasa inimii sale, Daniela Iliescu, împreună cu feciorul lor, Milan, au plecat pe una din cele mai frumoase insule elene, unde există și un palat.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ales ca destinație Corfu după jaful pe care l-a suferit artistul de curând, seiful cu bunuri și bani dispărând din casa sa peste noapte.

Vacanța cântărețului a fost una binemeritată pentru întreaga familie, căci în ultima vreme și Daniela s-a implicat în activitățile bărbatului ei, filmând împreună cu acesta, printre altele, un videoclip muzical în Turcia.

ADVERTISEMENT

Cel care se bucură cel mai tare de voiajul de la Marea Egee este cu siguranță cel mic, Milan. Împreună cu fiul lor, părinții s-au plimbat cu barca și au mers și la mănăstirea Meteora să spună o rugăciune.

Culiță a postat câteva imagini din vacanța din Corfu. Foto: Instagram

Artistul a fost jefuit de curând

Daniela și Culiță Sterp au fost cazați într-un resort de lux, camera în care locuiau având vedere la mare. Potrivit wowbiz.ro, pentru o cameră normală, o familie plătește 1.500 de euro pe săptămână, însă, în funcție de utilități, servicii și cât de mare este spațiul închiriat prețurile pot ajunge și la 7.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a luat, așadar, o pauză de la activități după ce cineva i-a spart casa și i-a furat seiful. Artistul a declarat public că oferă o recompensă persoanei care îi aduce seiful înapoi, suma crescând de la o zi la alta.

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta.

Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții. Numai să aflu cine mi-a spart casa.

A fost la noi acasă Poliția. Ei au zis că au fost minim 3-4 hoți”, a povestit Culiță pe vlogul de pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT