Life

Culiță Sterp, vacanță incendiară alături de noua iubită. Unde s-au distrat cei doi

30.08.2020 | 16:11
Culita Sterp vacanta incendiara alaturi de noua iubita Unde sau distrat cei doi
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste alături de o șatenă pe nume Daniela Iliescu. Cântărețul nu-și ascunde sentimentele pentru jumătatea sa cu care petrece foarte mult timp, recent fiind plecați în vacanță în Croația.

Renumitul artist de muzică de petrecere nu se ferește să le arate fanilor de pe rețelele de socializare situații și imagini amuzante sau romantice împreună cu partenera sa de viață pe care deja o vede ca o viitoare soție.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp trăiește vacanța la intensitate maximă alături de iubita pe care nu o mai ascunde de ochii curioșilor. Tânăra nu face parte din lumea mondenă, dar are calitățile pe care Culiță le-a căutat până acum la o fată. Cei doi se distrează de minune în concediu unde se plimbă sau merg în cluburi.

Culiță Sterp și noua iubită, vacanță de lux, în Croația

Cei doi îndrăgostiți s-au distrat copios, dacă este să ne luăm după imaginile postate în mediul online. Cunoscutul cântăreț este în culmea fericirii de când iubește din nou, motiv pentru care și-a dus partenera în Senj, un oraș din Croația, parcă desprins din vederi.

ADVERTISEMENT

„Am o prietenă acasă cu care vorbesc și mă înțeleg foarte bine cu ea. Se înțelege bine cu ea (n.r mama), se înțelege cu surorile mele, sunt pe aceeași lungime de undă.

Pot să zic că are calitățile pe care mi le-am dorit de la o fată, chiar le are. Acum să vedem ce o fi, Dumnezeu știe, sperăm să fie bine”, a declarat la un moment dat artistul despre iubita sa, pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT
Culiță Sterp și noua iubită, în vacanță
Culiță Sterp și noua iubită, în vacanță, în Croația. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Culiță Sterp, gânduri de nuntă. Cum a fost primită actuala iubită în familie

Mai mult decât atât, Culiță Sterp a mărturisit că îi va dedica o melodie iubitei sale și speră din tot sufletul să aibă o relație de lungă durată pentru că o vede ca mamă a copiilor săi. Fostul soț al lui Carmen de la Sălciua spune că este băiat serios și nu va mai repeta greșelile trecutului.

„Am fost golan, știe și mama Geta!!! Dar acum i-am spus că sunt serios, că vreau să îmi fac casă. Ea m-a aprobat și spre surprinderea mea, a ieșit perfect totul.

ADVERTISEMENT

Este adevărat, mama este mai pretențioasă, dar s-a înțeles bine cu iubita mea. Se înțelege, o place, și ea, și surorile mele. Sunt bucuros. Calitățile pe care le-am vrut la o fată, le-am găsit la ea”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT