Life

Culiță Sterp, veste fabuloasă pentru fani. A făcut anunțul în direct, la Survivor România 2021

09.01.2021 | 22:41
Culita Sterp veste fabuloasa pentru fani A facut anuntul in direct la Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Veste extraordinară dată de Culiță Sterp fanilor care îl urmăresc la Survivor România, cu puține momente înainte de a începe primul traseu din acest an.

Celebrul artist a dezvăluit că iubita sa este însărcinată, astfel că are motive reale de bucurie când se va întoarce în România din Republica Dominicană, chiar dacă nu va câștiga marele trofeu.

ADVERTISEMENT

„O să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, s-a lăudat Culiță Sterp, în aplauzele celorlalți concurenți din echipele Faimoșilor și Războinicilor.

Daniela, iubitea lui Culiță Sterp, e gravidă

Daniela, iubirea vieții lui Culiță Sterp, l-a anunțat că este gravidă, lucru de mândrie pentru „Faimos”.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2 din Survivor România 2021 a început sâmbătă, 9 ianuarie de la orele 20:00. Concurenții au început emisiunea cu o petrecere pe yacht, unde au dansat și au încercat diferite delicii culinare.

După acest moment artistic, concurenții au trecut la lucruri mult mai serioase, anume un traseu extrem de dificil pe apă. Puțini au făcut față, însă Culiță Sterp s-a descurcat fără probleme. Mai mult, a dezvăluit că va fi tată în acest an.

ADVERTISEMENT

Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a dezvăluit Culiță Sterp, în primul episod de la Survivor România.

Artistul a adăugat că este optimist înainte de competiție, pentru că e obișnuit să trăiască în condiții grele. „Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil.

ADVERTISEMENT

Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a transmis Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: