Life

Culmea culmilor! Ce acuzație îi aduce Viorel Stegaru lui Rafaelo, partenerul de scenă al Vulpiței

23.06.2020 | 15:33
Culmea culmilor Ce acuzatie ii aduce Viorel Stegaru lui Rafaelo partenerul de scena al Vulpitei
Viorel Stegaru are un nou inamic: Rafaelo. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Viorel Stegaru are un dinte împotriva lui Rafaelo, partenerul de scenă al Vulpiței, iar asta s-a observat de mai multă vreme, cei doi intrând în conflicte în timpul emisiunii Acces direct.

Viorel Stegaru susține că Rafaelo este faimos datorită lui

Se pare că lui Viorel de la Blăgești nu este foarte încântat de succesul tânărului cântăreț, pe care îl pune pe seama popularității sale.

ADVERTISEMENT

Viorel îl acuză pe Rafaelo că se folosește de el și de Veronica pentru a face bani. Acesta a spus că dacă nu erau cei doi, el nu avea faima de care se bucură acum pe Youtube.

„Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a mărturisit Viorel la Acces direct, extrem de revoltat.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Viorel a avut o ieșire nervoasă în emisiunea care l-a făcut celebru. Acesta a tot amenințat că va dezvălui o serie de lucruri din culise, însă nici până în ziua de azi nu a făcut-o.

Nervi întinși la maximum la Acces direct

Și Rafaelo a avut câte ceva de spus la adresa soțului Vulpiței: „Știți ce a făcut domnul Viorel? M-a sunat ieri și mi-a zis ceva incredibil. Eu nu prea îi răspundeam de obicei, dar ieri i-am răspuns. Mi-a cerut 50 de milioane, un fel de acord să poată filma Veronica cu mine”.

ADVERTISEMENT

„O să vorbesc eu cu cineva după emisiune. Nu-mi place asta”, a spus Viorel, la care Mirela a intervenit: „Lasă ce faci tu după emisiune. Spune acum ce ai de spus, Viorele”.

Viorel a reintrat în atenția publicului după ce Emiliana Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida, a declarat că acesta o bate pe Veronica, iar cei de la Acces direct ar ascunde adevărul.

ADVERTISEMENT

De altfel, Viorel era să o lovească pe Vulpița într-o emisiune, acum câteva săptămâni, fiind nevoie de intervenția prezentatoarei, care atunci l-a dat afară din platou (vezi în videoclipul de mai jos).

ADVERTISEMENT