News

Culmea inconștienței! Minor din Cluj, filmat la volanul unui tractor. Poliția a demarat o anchetă

12.04.2021 | 17:28
Culmea inconstientei Minor din Cluj filmat la volanul unui tractor Politia a demarat o ancheta
ADVERTISEMENT

Scene fără precedent s-au petrecut recent pe o stradă din comuna clujeană Mociu. Nu mică le-a fost mirarea celorlalți participanți la trafic în momentul în care au observat că un minor de „ cel mult 13-14 ani”, conform descrierii făcute de unul dintre aceștia, se afla la volanul unui tractor.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare nu doar că au devenit virale, dar au intrat în scurt timp și în atenția autorităților. Potrivit Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, în cauză a fost demarată o anchetă.

ADVERTISEMENT

N-am fost demult în România şi multe s-au mai schimbat”, a remarcat Sebastian Vultur, tânărul care a filmat totul cu telefonul mobil. Din păcate, nu este pentru prima dată când părinții dau dovadă de inconștiență lăsându-și copiii să conducă în locul lor.

Scene incredibile în Cluj. Un minor a fost filmat la volanul tractorului

??????? ?? ???????! (n.r. Bine ați venit în România!). N-am fost demult în România și multe s-au mai schimbat. Se eliberează permise de conducere și la minori”, este mesajul care însoțește, mai în glumă, mai în serios, imaginile cu pricina.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a oprit mașina în dreptul tractorului, a coborât geamul și a încercat – fără succes – să afle ce vârstă are micul tractorist. Ulterior, acesta a reușit să se facă nevăzut.

Polițiștii clujeni s-au sesizat, însă, la vederea clipului postat în mediul online și au demarat o anchetă. Din primele informații, se pare că tractorul nu avea nici plăcuță de înmatriculare.

ADVERTISEMENT

Bărbat filmat în timp ce conduce cu fetița în brațe

Un caz similar a fost semnalat anul trecut, tot în județul Cluj, unde o fetiță minoră ținută în brațe chiar de tatăl ei, aflat în trafic, se ridică în picioare și se joacă, la un moment dat, cu volanul autoturismului.

Oamenii legii s-au autosesizat și au efectuat verificări în acest caz, reușind să-l identifice pe șoferul inconștient. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Călărași.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Cluj la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT