Fotbal intern

Gest disperat al lui Negoiţă! Dovada că NU ARE BANI!

Problemele financiare de la Dinamo se acutizează, asta chiar dacă Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache doresc să lase impresia că situaţia este, în mare parte, sub control. Ultima...
15.03.2014 | 16:12
Gest disperat al lui Negoita Dovada ca NU ARE BANI

Problemele financiare de la Dinamo se acutizează, asta chiar dacă Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache doresc să lase impresia că situaţia este, în mare parte, sub control. Ultima informaţie aflată de FANATIK dovedeşte că situaţia financiară e departe de a se redreasa!

Cererea făcută de oficialii dinamovişti pentru disputarea semifinalei cu Steaua pe Naţional Arena au scos la iveală informaţii uluitoare. Roş-albii au refuzat să achite chiria pentru ultima partidă disputată pe Naţional Arena, cu Petrolul, suma fiind de aproximativ 30.000 euro. “Negoiţă a cerut administratorilor plata în trei tranşe, iar după discuţii îndelungate aceasta a fost acceptată. Însă situaţia de faţă exemplifică perfect situaţia financiară în care ne aflăm. Mai exact, critică!”, au dezvăluit surse din cadrul grupării dinamoviste.

Planul lui Negoiţă: plăteşte restanţa cu banii de la Steaua!

Conform apropiaţilor finanţatorului dinamovist, Negoiţă speră ca restanţa către administratorul arenei, ALPAB (Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti), să fie restituită din veniturile care vor intra în vistieria clubului după meciurile cu Steaua, din Cupa României. “Negoiţă arată deschidere faţă de restanţa către ALPAB şi a spus că, dacă încasările din partida cu Steaua vor fi subsanţiale, o să plătească toţi banii pe care îi datorează într-o singură tranşă. Asta chiar dacă a cerut plata în trei rate”, au încheiat aceleaşi surse.

La categoria “alte datorii”, 300 de scaune!

Suma de 30.000 de euro nu este singura problemă pe care Dinamo o are înaintea “dublei” cu Steaua cu insituţia care administrează Naţional Arena. Din cauza incidentelor care se petrec la fiecare meci de interes maxim al “cîinilor”, oficialii lui Dinamo sînt datori la ALPAB şi cu plata a aproximativ 300 de scaune! “Conducerea ALPAB a înlocuit scaunele lipsă înaintea meciului naţionalei cu Argentina, dar acest efort a fost făcut pentru a nu exista lacune în organizarea meciului cu selecţionata lui Messi. De fapt, ele trebuiau aduse de către conducerea lui Dinamo. Plătite şi comandate de către oficialii dinamovişti pentru că există o singură firmă care produce scaunele acestea şi procedura este anevoioasă, în Polonia”, au dezvăluit angajaţii ALPAB.

400.000 de euro este suma estimativă pe care o poate încasa Dinamo dintr-un singur meci cu Steaua