Life

Ce spune culoarea părului despre tine. Felul în care te vopsești dezvăluie personalitatea ta

Culoarea părului dezvăluie lucruri neștiute despre persoanliattea ta, dar și calitățile de care dispui în funcție de nuanța podoabei capilare fie naturală, fie vopsită.
15.01.2022 | 10:15
Ce spune culoarea parului despre tine Felul in care te vopsesti dezvaluie personalitatea ta
Ce personalitate scoate la iveală culoarea părului tău. Ce calități ai. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Blond, brunet, șaten sau roșcat, fiecare dintre aceste culori spune ceva despre tine și totodată scot la iveală caracterul pe care-l ai. Ești gata să afli amănunte pe care nu le știai?

Specialiștii au demonstrat de-a lungul anilor că atât pielea, cât și culoarea părului influențează foarte mult. Oamenii de știință sunt de părere că fiecare nuanță are câteva caracteristici cheie care se transmit chiar și dacă te vopsești.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în cazul în care ești șatenă, dar alegi să te faci blondă atunci organismul tău va primi influențele pe care le are ultima nuanță.

Ce personalitate scoate la iveală culoarea părului tău. Ce calități ai

Blond. Specialiștii sunt de părere că persoanele blonde sunt fragile, timide și sensibile. Se tem de eșec, de aceea există mereu cineva care le ghidează pașii. Firi romantice, melancolice și care nu fac față bine stresului, se închid foarte mult în sine.

ADVERTISEMENT

Se mai spune despre ele că sunt reginele dramei. E posibil să izbucnească în plâns la orice mică ceartă. Adoră hainele îndrăznețe și combină foarte bine albul cu diferite culori închise. Visează la o familie, fiind o soție credincioasă. Iubirea pentru copii le face să devină mame extraordinare.

Șaten. Personalitatea lor este bazată pe talente ascunse: pictură sau voce minunată. Se bucură de foarte mult dinamism, de asta nu stau locului niciodată și le place să meargă în vizită la prieteni. Pot fi copilăroase, superficiale și inconsecvente la prima vedere, dar apoi devin serioase, când trebuie.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de capitolul vestimentație sunt foarte pretențioase, deși nu au o culoare preferată. Poartă tot ce le stă bine și le scoate în evidență calitățile. Au o minte sclipitoare și rețin imediat ce este important. Sunt tandre, iubitoare și drăgălașe în relația de cuplu, chiar dacă uneori suferă.

Brunet. Cel mai adesea specialiștii spun că brunetele sunt persoane serioase, sobre, sexy și pasionale, dar și foarte posesive. Sunt muncitoare în carieră și dispuse să recurgă frecvent la compromisuri pentru a urca pe scara ierarhică. Sunt caracterizate de disciplină și devotament în familie.

ADVERTISEMENT

La haine preferă liniile sobre și cuminți, dar în același timp elegante. Culorile preferate sunt roșu, negru și verde smarald. De asemenea, sunt bune gospodine și iubesc copiii, dovadă că se ocupă în deaproape de educația lor, sunt implicate.

Roșcat. Ambiția este calitatea care te reprezintă cel mai mult. Vrei să fii iubită, să ai cel mai bun loc de muncă, cât și cele mai bune lucruri. Alegi calea cea mai ușoară adesea, deși asta înseamnă compromisuri peste compromisuri. Reușești să te enervezi foarte repede și îți verși nervii pe oricine iese în calea ta.

Ești genul de persoană foarte neîncrezătoare în forțele proprii, de aceea vei avea întotdeauna o persoană apropiată care să te îndrume, să te coordoneze. Sinceritatea este un alt punct cheie, chiar dacă se poate întoarce împotriva ta.

Riști să-ți pierzi prietenii pentru că spui lucrurilor pe nume. La capitolul familie copiii nu fac parte din planul de viitor, asta pentru că ai o teamă foarte mare. Nu vrei să fii înlocuită în inima partenerului de viață.

ADVERTISEMENT