News

Culorile disponibile pentru noul Dacia Logan. Cât trebuie să plătești pentru varianta preferată

Noul Dacia Logan are 7 culori disponibile. Una singură este gratuită.
11.09.2021 | 17:21
Culorile disponibile pentru noul Dacia Logan Cat trebuie sa platesti pentru varianta preferata
Culorile disponibile pentru noul Dacia Logan. Cât trebuie să plătești pentru varianta preferată. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dacia Logan rămâne în continuare cel mai popular model pentru șoferii din România. Fanatik îți spune ce culori sunt disponibile, dar și cât trebuie să scoată din buzunar cumpărătorii pentru ca aspectul să fie așa cum și l-au imaginat.

Noul Logan pornește de la 8.700 de euro și urcă până la 11.000 de euro în funcție de versiunea selectată.

ADVERTISEMENT

În gama Dacia există o singură nuanță care pot fi aleasă în mod gratuit. Este vorba despre Blanc Glacier. Pentru restul de 6 culori disponibile, clienții vor scoate din buzunar 340 de euro.

Ce culori sunt diponibile în gama Dacia Logan. Upgrade-ul te va costa 340 de euro

Pentru culoarea caroseriei, clienții au la dispoziție mai multe variante, de la albastru (Blue Navy) până la negru (Noire Nacre). Iată cele 6 opțiuni disponibile în acest moment:

ADVERTISEMENT
  • Blue Navy
  • Gris Moonstone
  • Gris Highland
  • Gris Comete
  • Brun Vison
  • Noire Nacre

Fiecare dintre aceste șase culori poate fi comandată pentru un cost suplimentar de 340 de euro. Acest lucru este valabil doar pentru versiunile Essential și Comfort. Cei care vor achiziționa versiunea Acces au la dispoziție doar varianta gratuită Blanc Glacier.

Viitorii posesori de Dacia Logan pot alege și jantele. Logan vine standard  cu jante de oțel flexwheel de 15 inci. În funcție de dorință se poate opta pentru un alt design cu jante de 16 inci Amaris sau Saria, dar acest lucru aduce costuri suplimentare de 200 de euro, respectiv 250 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă jantele sau caroseria vin cu diverse opțiuni, lucrurile stau diferit când vine vorba de interior. Tapițeria textilă specifică Essential este inclusă și este singura versiune disponibilă pentru noul Logan.

Alte opțiuni disponibile pentru noul Logan

Șoferii pot adăuga multe opțiuni pentru a șlefui mașina după dorințele lor. De exemplu, senzori fata și spate și
camera video marsarier vin într-un pachet de 350 de euro.

ADVERTISEMENT

Un volan din piele costă 100 de euro, iar pentru aer condiționat cu reglaj automat se va plăti suma de 200 de euro. Pentru a avea geamuri electrice pe spate, clienții adăugă încă 100 de euro la prețul mașinii.

ADVERTISEMENT