ADVERTISEMENT
Fotbal international

Cum a aflat Lionel Messi de moartea lui Diego Maradona! ”Nu mi-a venit să cred”

Autor: Gabriela Gheorghe | 28.12.2020 | 10:20
Cum a aflat Lionel Messi de moartea lui Diego Maradona! ”Nu mi-a venit să cred”
Lionel Messi și Diego Maradona. Sursă poze: Hepta.

Starul Barcelonei a aflat că Diego Maradona a încetat din viață printr-un mesaj de la tatăl său. Messi știa că Maradona nu este bine, însă nu i-a venit să creadă că a murit. 

ADVERTISEMENT

Leo Messi (33 de ani) a discutat despre moartea lui Diego Maradona, în interviul acordat pentru La Sexta. Vedeta catalanilor spune că a fost zdruncinat de dispariția marelui jucător. Argentinianul a înscris imediat după moartea lui Maradona și i-a dedicat golul acestuia, într-un gest istoric.

Diego Maradona s-a stins din viață la 60 de ani! Moartea fostului mare fotbalist argentinian a șocat o întreagă lume. Pentru jucătorul Barcelonei a fost un moment destul de dramatic. Mulți oameni îl văd pe Messi nu numai urmașul lui Maradona, ci și cel mai mare fotbalist din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Cine i-a spus lui Messi că Maradona a murit

Leo Messi i-a povestit lui Jordi Evole, jurnalistul care l-a intervievat pe argentinian, că tatăl lui a fost cel care l-a anunțat că Maradona a murit.

„Tricoul pe care l-am purtat în omagiul lui Maradona mi l-au dat oamenii lui Newell. Eram convins că voi înscrie pentru că jucasem multe meciuri fără să dau goluri. A fost ciudat pentru că golul a apărut de nicăieri, când l-am căutat mai puțin.

ADVERTISEMENT

Fiecare este liber să comenteze și să facă ce vrea. Nu tuturor le-a plăcut Maradona din cauza modului în care a trăit. Fiecare este liber să acționeze în modul în care consideră de cuviință. Am aflat despre moartea lui Maradona printr-un mesaj de la tatăl meu. A fost o nebunie. Nu mi-a venit să cred. Știam că Diego nu este bine, dar nu mi-a venit să cred că a murit. A fost ceva teribil.

”Era normal ca oamenii să-și ia rămas bun într-un număr atât de mare”

Nu mi-am imaginat o înmormântare ca cea a lui Maradona și nici nu vreau să mă gândesc la asta, dar a fost normal să se întâmple așa din cauza a ceea ce a fost Diego și a ceea ce a făcut pentru Argentina. Era normal că oamenii să meargă să-și ia rămas-bun într-un număr atât de mare. El merită totul.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la moarte, deși mă gândesc uneori la ce se va întâmplă când voi pleca, la modul în care vor fi copiii mei, familia mea”, a spus Messi. În cadrul aceluiași interviul, jucătorul Barcelonei a mărturisit că nu-i place să fie celebru.

Messi a înscris în prima partidă jucată după dispariția lui Maradona, 4-0 cu Osasuna. Jucătorul Barcei i-a dedicat reușita memoriei marelui jucător argentinian, într-un gest care va rămâne în memoria fanilor. Messi nu va fi pe teren la ultima partidă disputată de Barcelona în acest an.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!